pacek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 pojawił się kalendarz z imprezami na rok 2009 http://www.rcpabianice.strefa.pl/kalendarze/2009/2009aircombat.html na razie nie ma tego za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 eee... No coż, smutno to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 fiu fiu, sporo! Piotrek, Wrocław nic nie robi? Niemożliwe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 No i coś w Wawie miało się ruszyć - Pacek? Janek? - do tablicy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 wywołany do tablicy się odezwę :oops: jako że Janek jest KIEROWNIKIEM imprezy w Wa-wie( my mamy tylko sprzątać , oby puchary :mrgreen: ) to wolałbym się nie wymądrzać, ale wiem, że jest już pole, na którym odbędzie się I historyczna Bitwa o Warszawę.Z tajemnic mogę zdradzić,że bitwa planowana jest w kwietniu. Rozmawiałem z Jankiem i ma niedługo się z nami kontaktować w sprawach organizacyjnych. POMOŻECIE????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 POMOŻEMY!!! Chętnie bym widział także II bitwę o Warszawę - jakaś kampania wrześniowa czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 apetyt rośnie w miare jedzenia, jak sie uda I to będzie i II, to tak jak z wojną była I a potem II. z tym że na początku września jest zakończenie PP i MP tak wię jeśli już to jakiś memorialik dla nie dolatanych :mrgreen: w formule dla zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 cześć hehe no nie wiem Arek czy druga wojna była z tego powodu, że pierwsza się tak spodobała.. W każdym razie jedną bitwę spróbujemy zorganizować, zobaczymy jak wyjdzie, oby nie 'jak zwykle' tak jak to się często mówi. Liczę na jednodniówkę z I + II WW. W tym roku jest jeszcze zabawa w Czechach, warto podjechać (byle nie czołgiem). Pewnie jeszcze coś dodadzą Poznaniacy i/lub Wrocławianie więc nie będzie takiej tragedii z bitwami. edit buhehe dobre z tym kierownikiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Panowie!!!W myśl "tradycji" z lat poprzednich zawody aircombat w kwietniu organizuje Lubin a w maju Wrocław a zatem na I Bitwę Warszawską zostaje Wam czerwiec lub pazdziernik bo lipiec,sierpień i wrzesień już są obstawione.Nie wiem co z Poznaniem?Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 W myśl "tradycji" z lat poprzednich zawody aircombat w kwietniu organizuje Lubin tylko, że w kalendarzu u Papy Smerfa Lubin jest 10.05 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Miałem rozmowe na szczycie z dowództwem na ten temat i aby nie robić afery z terminami można by przesiąść sie na termin czerwcowy, a Lubin niech się dogaduje z Wrocławiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 no to może i lepiej, większe prawdopodobieństwo pogody, dzień dłuższy i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 dogadane i zgłoszone dowództwu. Termin Warszawski to 20 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wrocław już wszystko "obgadał" z Lubinem.Będzie zgodnie z "tradycją".A Poznań w tym roku "wymiękł"?Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 no to zanosi się na sieczkę raz na miesiąc :mrgreen: ale to tygryski lubią najbardziej to idę do garażu skrzydła strugać, bo coś mi się wydaje, że troche ich będzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.