pacek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 pojawił się kalendarz z imprezami na rok 2009 http://www.rcpabianice.strefa.pl/kalendarze/2009/2009aircombat.html na razie nie ma tego za dużo
Gość miszczu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 eee... No coż, smutno to wygląda.
Janek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 fiu fiu, sporo! Piotrek, Wrocław nic nie robi? Niemożliwe..
japim Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 No i coś w Wawie miało się ruszyć - Pacek? Janek? - do tablicy!!
pacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 wywołany do tablicy się odezwę :oops: jako że Janek jest KIEROWNIKIEM imprezy w Wa-wie( my mamy tylko sprzątać , oby puchary :mrgreen: ) to wolałbym się nie wymądrzać, ale wiem, że jest już pole, na którym odbędzie się I historyczna Bitwa o Warszawę.Z tajemnic mogę zdradzić,że bitwa planowana jest w kwietniu. Rozmawiałem z Jankiem i ma niedługo się z nami kontaktować w sprawach organizacyjnych. POMOŻECIE?????
japim Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 POMOŻEMY!!! Chętnie bym widział także II bitwę o Warszawę - jakaś kampania wrześniowa czy coś?
pacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 apetyt rośnie w miare jedzenia, jak sie uda I to będzie i II, to tak jak z wojną była I a potem II. z tym że na początku września jest zakończenie PP i MP tak wię jeśli już to jakiś memorialik dla nie dolatanych :mrgreen: w formule dla zabawy
Janek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 cześć hehe no nie wiem Arek czy druga wojna była z tego powodu, że pierwsza się tak spodobała.. W każdym razie jedną bitwę spróbujemy zorganizować, zobaczymy jak wyjdzie, oby nie 'jak zwykle' tak jak to się często mówi. Liczę na jednodniówkę z I + II WW. W tym roku jest jeszcze zabawa w Czechach, warto podjechać (byle nie czołgiem). Pewnie jeszcze coś dodadzą Poznaniacy i/lub Wrocławianie więc nie będzie takiej tragedii z bitwami. edit buhehe dobre z tym kierownikiem!
Wodzu 7 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Panowie!!!W myśl "tradycji" z lat poprzednich zawody aircombat w kwietniu organizuje Lubin a w maju Wrocław a zatem na I Bitwę Warszawską zostaje Wam czerwiec lub pazdziernik bo lipiec,sierpień i wrzesień już są obstawione.Nie wiem co z Poznaniem?Pozdrawiam Wojtek.
pacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 W myśl "tradycji" z lat poprzednich zawody aircombat w kwietniu organizuje Lubin tylko, że w kalendarzu u Papy Smerfa Lubin jest 10.05 :?:
Janek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Miałem rozmowe na szczycie z dowództwem na ten temat i aby nie robić afery z terminami można by przesiąść sie na termin czerwcowy, a Lubin niech się dogaduje z Wrocławiem.
pacek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 no to może i lepiej, większe prawdopodobieństwo pogody, dzień dłuższy i takie tam
Janek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 dogadane i zgłoszone dowództwu. Termin Warszawski to 20 czerwca.
Wodzu 7 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wrocław już wszystko "obgadał" z Lubinem.Będzie zgodnie z "tradycją".A Poznań w tym roku "wymiękł"?Pozdrawiam Wojtek.
pacek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 no to zanosi się na sieczkę raz na miesiąc :mrgreen: ale to tygryski lubią najbardziej to idę do garażu skrzydła strugać, bo coś mi się wydaje, że troche ich będzie trzeba
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.