Jerzy_R Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Dzięki. 1 godzinę temu, solainer napisał: Nigdy takiego lądowania nie widziałem, aż nie chce się wierzyć, że go w ziemię nie wbiłeś Bo jak się podejmuje (?) decyzję w ostatnim momencie, a pół "lotniska" zostało w tyle... A zresztą, "kto nie ryzykuje, to ginie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 W dniu 23.05.2021 o 00:32, nJerzy_R napisał: Dodam jeszcze zdjęcia z osłoną silnika, ale to trochę czasu minie. Słowo się rzekło... Maska silnika w moim wykonaniu wygląda jak wygląda. Może następna będzie lepsza. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Jak dla mnie wygląda dobrze, nie wiem konkretnie w którym miejscu Ci się nie podoba . Bo odstaje po bokach jak w oryginale, "malowanie" pasuje do siebie, a do tego to folia . Mi by chyba do szczęścia brakowało tylko wydechów i prawdziwych spalin chociaż z jednej rury . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 W dniu 10.08.2021 o 11:57, czarobest napisał: [...] brakowało tylko wydechów [...] Reklamacja uwzględniona... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dzisiejsza, wieczorna "cisza z kierunków zmiennych" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jerzy_R Opublikowano 7 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Z dniem dzisiejszym można powiedzieć, że "nie jestem" już bezimiennym bezpaństwowcem i piratem powietrznym. Zmieniłem podwozie, poprzednie było ciut za niskie, do kompletu pojawiły się też zastrzały. Zachciało mi się też eksperymentów z malowaniem śmigła. Śmigło drewniane, zeszlifowany lakier fabryczny i na przód pryśnięty biały, końcówka i paseczek poniżej w kolorze płatowca, tył czarny z końcówką jw. Zdjęcia: Krzysztof B. Podobno do szczęścia brakuje tylko pilota... A dla lubiących cyferki: skala: ok. 1:6, rozpiętość: 2110 mm, napęd: Turnigy SK3 5065 KV 320, śmigło: Turnigy 18x10, zasilanie: 6S 5000 (5800) mAh, waga do lotu: 6,3 kg Edyta: I jeszcze fotka w towarzystwie rodowitego bydgoszczanina Zdjęcie: Tomasz T. Edyta2: W uzupełnieniu filmik. Lądowanie wyszło z wiaterkiem i stąd takie koślawe, zresztą to i tak nie ma znaczenia, bo lądować to ja nie umiem. Latać zresztą też... ? 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Jak dla mnie, pilot zawsze musi być ?. Bardzo ładny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 W dniu 8.09.2021 o 09:33, robert.pilot napisał: pilot zawsze musi być No i się znalazł odważny... Młody dzisiaj pierwszy raz na swoim miejscu... Zdjęcia: Krzysztof B. Trzeba jeszcze zrobić porządek z kablami. Po drobnej rewolucji "pod dachem" zrobiły się za ciut długie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi