Grzesiek Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Jak w temacie chodzi mi o srebro-cynki produkcji centra.Typ C-5 C-10 C-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpawel Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Witam Jeżeli chodzi Ci o produkty Centra to dane o C-5 i c10S są w książce Jakubowskiego. Jak nie masz to zeskanuję. edit w załączeniu tabelki z książki Jakubowskiego "Sekrety modeli z napędem elektrycznym" akumulatory centra.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Dziękuję własnie o to chodziło.Książki tej nie posiadam.A czy jest tam coś napisane o uzupełnianiu ubytku elektrolitu?Tzn chodzi mi o wode destylowaną czy elektrolit.Mam takiego nowego suchego i KOH.Chciał bym go wskrzesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpawel Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Wysłałem na priv fragment książki z opisem akumulatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi