Grzesiek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Witam czy macie koledzy jakiś patent na usunięcie starej japonki z modelu balsowego?Ja znam tylko papier scierny i kostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Tytuł do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenerek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Rozpuszczalnik nitro i pędzelek, dość chłonny i nie za mały. Śmierdzi ale odkleja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Spróbujemy dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Myslę ze to celon w nadmiernej ilości bo aż się swieci.Ewantualnie jakiś lakier ,model z lat.90'Chciał bym go odnowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 A dlaczego w ten sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Ja to starodawny jestem i japonka tylko na cellon. Nitro załatwia sprawę tak jak koledzy piszą. Moczyć , odklejać. No chyba że była szlifowana i szpachlowana na skorupie. Wtedy mozolna robota ale się da. Z kratownic to bez problemu odchodzi. Jeżeli model był zabezpieczany lakierem chemoutwardzalnym przed wpływem paliwa to..... ufff nitro tego tak szybko nie pokona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 3 godziny temu, Nielot napisał: Jeżeli model był zabezpieczany lakierem chemoutwardzalnym przed wpływem paliwa to..... ufff nitro tego tak szybko nie pokona. Własnie tego niewiem bo model robiłem nie ja.Chcę go odnowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi