Krzyś63 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam Kupiłem właśnie Pixela ??. Z uwagi na moje problemy ze wzrokiem chcę go tak pomalować aby było go najlepiej widać. Mile widziane fotki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Z tabeli wynika, że fluorescenyjny pomarańczowy od spodu skrzydła będzie najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Proponuję żółty kolor na płaty i na to szerokie pomarańczowe pasy od spodu. Bardzo dobrze widoczne malowanie w każdą pogodę. Oczywiście do pewnej wysokości bo potem już żadnych kolorów wcale nie widać. Na podstawie moich doświadczeń zauważyłem ,że w każdych warunkach najlepiej sprawdza się kolor żółty z jaskrawymi czerwonymi dodatkami. Współczuję problemów ze wzrokiem. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi