Mirek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam. Postanowiłem ukończyc mały modelik MAX. Leżał on ponad rok na szafie i się kurzył, więc przyszedł czas na koniec jego cierpienia. Model ma 1m. rozpiętości, waga 1400g., i napędzany będzie silnikiem ASP 5,8ccm. Fotki z lotów oczywiście jak tylko się wzbije w powietrze.Myślę że podczas ferii moich dzieci dorobię nartki no i rozdmuchamy trochę śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 No Mirku nareszcie widzę że coś robiłeś,myślałem że zapadłeś w sen zimowy jak niedżwiedż. Piękny model,tylko jak dla synów zbyt mały,jeszcze napisz kto tym maleństwem będzie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Oczywiście ja Henryku. A synowie jak już nie będą mieli czym latac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Bardzo piękny model Ci Mirku wyszedł.Czy stateczniki są oklejone czy pomalowane tak jak i reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Do Mirek jakie konty zaklinowania platow zastosowaleś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam.Stateczniki również pomalowane,a płaty 2 stopnie na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.