Mirek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam. Postanowiłem ukończyc mały modelik MAX. Leżał on ponad rok na szafie i się kurzył, więc przyszedł czas na koniec jego cierpienia. Model ma 1m. rozpiętości, waga 1400g., i napędzany będzie silnikiem ASP 5,8ccm. Fotki z lotów oczywiście jak tylko się wzbije w powietrze.Myślę że podczas ferii moich dzieci dorobię nartki no i rozdmuchamy trochę śniegu.
Henryk S. Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 No Mirku nareszcie widzę że coś robiłeś,myślałem że zapadłeś w sen zimowy jak niedżwiedż. Piękny model,tylko jak dla synów zbyt mały,jeszcze napisz kto tym maleństwem będzie latał.
Mirek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Oczywiście ja Henryku. A synowie jak już nie będą mieli czym latac.
Kamil6593 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Bardzo piękny model Ci Mirku wyszedł.Czy stateczniki są oklejone czy pomalowane tak jak i reszta?
Grzesiek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Do Mirek jakie konty zaklinowania platow zastosowaleś??
Mirek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam.Stateczniki również pomalowane,a płaty 2 stopnie na plusie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.