slekar Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam, planuję zakup aparatury Jeti DC14 lub DC16 Czy do latania elektroszybowcem lepiej od razu kupić DC16 czy też nabyć tańszą DC14 i odpowiednio dozbrajać. Czy obecne Jeti DC16 mają polskie menu? Pozdrawiam slekar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 4 minuty temu, slekar napisał: Witam, planuję zakup aparatury Jeti DC14 lub DC16 Czy do latania elektroszybowcem lepiej od razu kupić DC16 czy też nabyć tańszą DC14 i odpowiednio dozbrajać. Czy obecne Jeti DC16 mają polskie menu? Pozdrawiam slekar JETI nie ma polskiego menu, ale jeśli będziesz zainteresowany, to zapraszam na priv. Co do wyboru, które to najlepiej pomyśleć, co będzie potrzebne, telemetria itp. i zobaczyć co wyjdzie taniej, dozbrajanie, czy kupienie gotowej. Ja dlatego swego czasu wybrałem DC-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Jak chcesz się pobawić to wystarczy DC14. Jak chcesz latać to DC16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slekar Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Dzięki Koledzy, no to trzeba zbierać na DC16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Po dokupieniu wszystkich ficzerów do DSC14 nigdy nie będziesz miał pełnej funkcjonalności DC16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Walenciak Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jak pisał powyżej Jurek, nie warto bawić się w uzbrajanie DC14, tylko od razu kupić DC16. Dodam, że jest już druga generacja DC16 z kolorowym wyświetlaczem w cenie aparatury pierwszej generacji. Sam będę zamawiał po nowym roku DS 16 G2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witaj, sam mam DS14 od niedawna, ale już teraz myślę, że lepiej by było mieć DS16 lub DC16. Pozdrawiam. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi