robas69 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Kupiłem wodę 25 %. Używać takiej bezpośrednio do spryskania balsy, czy może zmniejszyć jednak to stężenie bo na opakowaniu same ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Kup sobie płyn do mycia okien z amoniakiem. Działa perfekcyjnie. Balsa 3mm zrolowana do średnicy bodaj 5-8cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Konrad, szukałem. Teraz świat jest ekologiczny. Modelarze się nie liczą?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 https://www.efiori.com.pl/pl/p/QUASAR-plyn-do-mycia-szyb-z-amoniakiem-SPRAY-/1379 https://www.frisco.pl/pid,4464/n,ajax-krysztalowa-czystosc-plyn-do-szyb-z-amoniakiem---wklad/stn,product https://saluti.pl/pl/p/Vetril-plyn-do-mycia-szyb-z-amoniakiem-650ml/552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Godzinę temu, robas69 napisał: Konrad, szukałem. Teraz świat jest ekologiczny. Modelarze się nie liczą?. Słabo szukałeś. W każdym ale to chyba każdym markecie znajdziesz AJAXA tego co właśnie Wojtek podlinkował. Ja na nim zawinąłem prawie cały kadłub do MG19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Chłopaki, możecie mi nie wierzyć. Biedronka, Lidl, Dino, Chata Polska w Poznaniu. Zero takich płynów. Pod Ajaxem dodatek. Produkt wycofany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 W Auchan jest na 100% w Carrefour również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Konrad. Tam nie sprawdzałem. Zobaczę. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Windows plus niebieski z amoniakiem bardzo dobrze działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Kupilem jakiś plyn do mycia okien w Care... Innych całe mnóstwo na półkach, a ten z amoniakiem stał... jeden. Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 26 minut temu, mr.jaro napisał: Moze mi kto wyjasnic, jakie zalety niesie w sobie stosowanie wyzej wspomnianych plynow z zawartoscia amoniaku w porownaniu do starej i sprawdzonej metody giecia drewna (nie tylko balsy) nad para? Jest szybszy i mniej upierdliwy. Nad parą można się poparzyć. Tu wkładasz na chwilę kawałek balsy wyciągasz i gniesz jak ci potrzeba. Moim zdaniem po prostu jest praktyczniejsze zastosowanie płynu z amoniakiem. Oczywiście gięcie nad parą daje identyczne efekty ale jak wyżej napisałem jest to bardziej upierdliwa metoda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi