danula55 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 dodałam ogłoszenie i nie mogę znaleźć tego ogłoszenie ,jak dodać ogłoszenie .n.p dla usługi zlecę wykonanie modelu? gdzie i jak to wpisać proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Tu się witamy a po akceptacji dostajesz otwartą furtkę na forum. Prosimy o wiecej info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danula55 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 dziękuję jednak z racji wieku nie bardzo wiem co mam z tym ogłoszeniem zrobić na yutube ,chciałam zamieścić ogłoszenie ,na zlecenie kto zrobi model według dokumentacji i związku z tym nie bardzo wiem czy dodałam dobrze i czy jest widoczne dla wszystkich,proszę mi odpowiedzieć z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danula55 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 ponawiam ogłoszenie zlecę wykonanie modelu modułu napędu nożnego do powiedzmy,, pływaka",ponieważ wiele osób pyta o przesłanie dokumentacji,tylko osobiście mogę pokazać dokumentacje bez umowy nie wolno publicznie pokazywać dokumentacji przed zatwierdzeniem patentu taka jest procedura można to zrobić po podpisaniu umowy dotyczącej praw autorskich nie faktury jak niektórzy tu wspominają ,bez umowy wyglądałoby to tak prześlij dokumentacje i spadaj kobito ja projekt opatentuje,przecież to logiczne ze musi być umowa!, Teraz opisze jaki to modl , to załóżmy pływak który ma napęd nożny na śrubę taka jak w łódce a wymiary 40cm tolerancja do 50cm wysokość 10cm jednego elementu , reszta plaska jak kajak po odwróceniu załóżmy,zlecę to zadanie zdolnemu modelarzowi a tu jest ich wiele zadanie musi być wykonane dokładnie i moduł musi funkcjonować pomimo ze w małym wymiarze będzie , nie chce żeby urząd w Warszawie to odrzucił,wszystkich zainteresowanych proszę o odpowiedz ,spotkanie z wykonawca zorganizuje na stacji paliw lub w innym wyznaczonym miejscu cena tu jest do uzgodnienia,jeżeli to ogłoszenie jest w złym miejscu proszę dodać je w dziale do tego przeznaczonym ,bardzo proszę żeby było widoczne dla wszystkich a modelarzy zdolnych tu duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Pani Danuto proszę się tu przywitać.Napisać coś o sobie ,a wtedy Mod lub Admin nada pełne uprawnienia do pisania postów-zapytań w stosownym dziale.Inaczej nic z tego nie będzie. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danula55 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 hallo jestem tu nowa troszkę już wiekowa jednak mam hobby i robię rożne wynalazki ,niektóre już opatentowałam inne nie,teraz chce poszukać modelarza który wykona mi miniaturę dużego projektu,na rożnych skrótach nie bardzo się znam wiem tylko co to jest D3 i jak to działa, a oto moj ostatni projekt pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi