tytan12 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam,mam pytanie,może ktoś przerabiał ten temat.Mam kadłub Pirata w skali 1:5,ale nie mam planów,chodzi mi głównie o profil skrzydła i wymiary.Kadłub produkcji DDR,liczę na wsparcie,z góry dziękuję.[cięciwa 200mm]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witaj, Szczerze, to bym przykleił wycięte żebro( ze sklejki lub laminatu) jakiegoś w miarę dobrego profilu i na jego bazie zrobił skrzydła. A jaki profil to niech już ktoś podpowie inny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 13 minut temu, mmodel napisał: Witaj, Szczerze, to bym przykleił wycięte żebro( ze sklejki lub laminatu) jakiegoś w miarę dobrego profilu i na jego bazie zrobił skrzydła. A jaki profil to niech już ktoś podpowie inny. Pozdrawiam No,właśnie chodzi mi o profil,z kadłuba nie za bardzo da się zdjąć,poczekam może ktoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Jeżeli Pirat , to na profilu nasadowym HQ 3,0-13 Witku , cięciwa przy skali 1/5 to 205mm Kilka dziesiątek , takich naklepałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Artur- robisz je jeszcze? Ile za taki zestaw i skrótowo coś o napędzie (silnik, pakiet) dla wersji moto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Czasami je robię , ostatnio odstawiłem je na "' bocznicę "" ale wrócę do moich perełek (Piratów ) Teraz, robię jak zwykle Dzidy F3F Reszta na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi