Robert Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Uprzejmie proszę o podanie terminów oraz gdzie odbędą się w tym roku pikniki modelarskie zostaną umieszczone na stronie http://rc-lot-hobby.livenet.pl/pikniki.html w pod stronie „PIKNIKI” wiadomo juz o piknikach: 13-14.06. 2009 - II Miting Modelarski "holówki i szybowce " Kaszuby 17-19.07. 2009 - Żar 01-02.08.2009 - R.C. Air Show Nowy Targ 08-09.08.2009 - XI Ogólnopolski Mityng Modelarski RC pt. "Każdy Może Latać" Kraśnik 15-16.08. 2009 - Wilcze Laski koło Szczecinka OGÓLNOPOLSKI ZLOT WICHERKÓW,OLDTIMERÓW. W miarę napływu informacji będę je wklejał na stronę i uzupełniał w poście. Proszę także o podsyłanie banerków imprezy i ewentualnych zaproszeń Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Cześć Robert, dzięki za ogłoszenie o Pikniku na Zarze u Was na stronie, Tylko jakoś tak rozweselił mnie ten tekst: Cytat: "Zaproszenie Zapraszamy wszystkich modelarzy latających RC, oraz wszystkich zainteresowanych, do wzięcia udziału w kolejnym Międzynarodowym Pikniku Modelarskim organizowanym na lotnisku Górskiej Szkoły Szybowcowej "Żar". Odbywające się w ubiegłych latach Pikniki, były imprezami o zasięgu lokalnym, organizowanymi przez Szkołę Szybowcową i Klub Modelarski "Żar" z Międzybrodzia Żywieckiego przy udziale kolegów z niemieckiego klubu modelarskiego z Rangsdorf koło Berlina". Hmmm. "Do tej pory impreza była o zasięgu lokalnym" ;D No spoko - biorąc pod uwagę ogólnoświatową globalizację, rzuca się faktycznie w oczy brak uczestników z Chin :lol2: "Organizowane m.inn. przez "Klub Modelarski "Żar" z Międzybrodzia Żywieckiego"" - także pełen luz. Ostatecznie dają nam (jak się już bardzo mocno dopraszamy) tablicę z klamerkami :jupi: I chwała im za to. No i Koledzy z Rangsdorf, którzy przyjeżdżają na gotowe. Bo tak ma być. Oni są na Zarze gośćmi. Sorry za tą porcję sarkazmu, ale jakoś nie zdzierżyłem. Nie w negatywnym a komediowym odczuciu ma się rozumieć... Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witaj Piotrze Ten cytat jest wyjęty z Twojej strony, tak tam jest napisane, ani słowa, ani przecinka nie dodałem, ja go skopiowałem i wkleiłem. To jest tylko część informacji, a kto będzie chciał kliknie sobie i poczyta dalej. W żadnym przypadku nie miałem zamiaru umniejszać wielkości, i specyfiki pikniku na Żarze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tak, ale wyrwane z kontekstu. Dalej masz: Pikniki te, pomimo ich początkowego kameralnego charakteru, cieszyły się coraz większą popularnością, tak że postanowiliśmy je spopularyzować i przekształcić w spotkanie modelarskie o międzynarodowym zasięgu. Przepiękne lotnisko gościnnej Szkoły Szybowcowej, znakomita baza noclegowa, piękno okolicy - wszystko to predestynuje wręcz to miejsce do takiego celu. Pikniki począwszy od 2004 roku stały się największymi międzynarodowymi imprezmi modelarskimi w Polsce. Mamy nadzieję, że i w roku 2009 na Pikniku spotkamy i nowych a także wszystkich kolegów i przyjacół z ubiegłych lat. Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A - i nie chodzi o pomniejszanie zasług czy wielkości. Nikt tego nie robi wypinając pierś po ordery. Tylko o rzeczową informację tak, by ktoś zainteresowany wiedział co go czeka Generalnie taki kalendarz imprez jaki zacząłeś na stronie jest godny pochwały! Może by miało sens podawać tam także informację o imprezach z krajów ościennych? Polecam też kalendarz pod: http://www.rc-network.de/kalender/index.php Aby się nie powtarzać mógłbyś go przelinkować. Jak chcesz to i Waszą czy "Kaszubską" impreze mógłbym do tego niemieckiego kalendarza wpisać... Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dzięki Robert za podlinkowanie ....czy "Kaszubską" impreze mógłbym do tego niemieckiego kalendarza wpisać... A bardzo chętnie. Tylko daj mi kilka dni - zrobię wersję angielską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 http://rc-lot-hobby.livenet.pl/pikniki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Robert - Może edytowałbyś także swój pierwszy wpis umieszczając w nim zapowiedzi wszystkich imprez jakie się tu pojawią tak aby były one widoczne zaraz po wejściu w temat? Będzie też czytelniej. Chyba że temat ten z założenia ma odsyłać do adresu strony podanej w pierwszym poście - oczywiście osobiście nie widzę w tym nic złego (tak dla sprostowania ). Mam też pytanie do reszty kolegów. Czy zapowiedzi organizowanych przez was imprez można także umieszczać na własnych stronach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Marcin jeśli chodzi o Nowy Targ czyli RC Air Show spokojnie możesz wklejać info na swojej www, nawet skopiować logo pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 @ Robert Dzięki! W weekend jak znajdę chwile to wpiszę Waszą imprezę do kalendarza. @ Krzysztof dito, ale jak włączysz zielone światło... @ all + Marcin Tak, z rozpropagowania będę się cieszył. Proszę o podawanie wyłącznie linku głównego www.piotrp.de gdyż inaczej nie działa automatyka wyboru języka. Proszę także o nie podawanie adresu emailowego otwartym tekstem. Dzięki! Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witaj Piotrze. Masz zdrowie i wytrwałość do organizacji pikniku na Żarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witaj Piotrze. Masz zdrowie i wytrwałość do organizacji pikniku na Żarze. Dzięki. Organizuję, bo sam lubię takie imprezy i często biorę w nich udział. W takich, które inni organizują. Trzeba więc się i odpłacić dając innym coś z siebie. Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Marcin macie Aero Model Show czemu się nie chwalisz, b. ładnie prosiłem o info. daj datę i jakieś informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Robert - O Aero Model Show poinformuje jak tylko będą już właściwe informacje. Na razie jednak nic jeszcze nie jest ustalone i będziemy dopiero wszystko ustalać. Tymczasem w wolnych chwilach przygotowywuję stronę informacyjną na temat imprez na naszej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam A co z Piknikiem Forumowym w tym roku? Swego czasu ( o ile mnie pamięć nie myli) padła propozycja organizacji takowego. Coś się dzieje w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 WitamA co z Piknikiem Forumowym w tym roku? Swego czasu ( o ile mnie pamięć nie myli) padła propozycja organizacji takowego. Coś się dzieje w tym temacie? Mam plan Zróbmy piknik forumowy w Nowym Targu :jupi: A co! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 a to dlaczego z Nowym Tagru ! moze zróbmy z Bielsku-Białej albo Katowicach, a najlepiej na jakimś prywatnym lotnisku aby nie było problemów z biurokracją. jestem ZA na nawet PRZECIW ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 to może w kraśniku chociaż jeden raz bym miał blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 To może zróbcie nowy osobny temat? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 @ Krzysztof dito, ale jak włączysz zielone światło... włączyłem: http://lotniskokorne.gka.pl/viewpage.php?page_id=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.