young Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Jakie to szczęście że swój początek motoryzacji na kursie zacząłem od fiata 132, a po egzaminie od razu miałem fiata 125. Uwierzycie że tylko raz w życiu jechałem maluchem ! Przed prawkiem jeździłem syrenką. Więc do niej mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 No to lepiej bo miałem może 15 lat i mieliśmy Warszawę, wybraliśmy się do Jugosławii i oczywiście pech padł rozrusznik a były to czasy gdy dolar był na wage złota jak i brak serwisów na miejscu ale warszawa miała korbę. Ja zapalałem ja na poł obrotu i ok .Chyba to było w Zagrzebiu gdzie na samych środku skrzyżowania zgasł a ja spokojnie wychodzę z korba i zapalam ))) miny gapiów bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 To były czasy,pierwsze prawko uzyskałem na traktorze mając 19 lat?,dużo się wtedy nauczyłem. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 kiedyś w tych dawnych strasznych czasach uczono , jak usunąc awarię , jak sobie dać radę z naprawą samochodu w każdej sytuacji a teraz mówią tel 112 i assistance... z drugiej strony auta były naprawialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz też są ale trzeba wiedzy i coś więcej niż młotek ale obecni młodzi mechanicy jak nie ma obd i kompa to nie ma pojęcia co zrobić i oczywiście google .... Takie homo googlensis Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 W dniu 18.02.2021 o 17:36, Granacik napisał: Kto się nauczył kaszlem jeździć w zimie to pojedzie wszystkim i na łysych oponach. Haha dobre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 W dniu 1.03.2021 o 10:23, Magik napisał: Haha dobre nabijasz posty ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi