Robert Tomzik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Witam Czy kiedykolwiek jakaś firma produkując silniki modelarskie zrobiła silnik 4T typu boxer o pojemności równej lub mniejszej 15ccm? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... Może nie było takich, ale chciałem zapytać dla pewności Z góry dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Saito FA-80T i 90T, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 A gdzieś coś takiego można kupić ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 5 minut temu, Marek_Spy napisał: A gdzieś coś takiego można kupić ? Jest tego troche na roznych "zagranicznych" stronach modelarskich.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Niestety nie mam dostępu do różnych zagranicznych stron. Obejrzałem filmy i saito się nie popisało dając dwa gaźniki Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Marek_Spy napisał: Niestety nie mam dostępu do różnych zagranicznych stron. No tu musisz chyba NIE CHCIEC miec tam dostepu , bo sa one w wiekszosci ogolnodostepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Marek_Spy napisał: Obejrzałem filmy i saito się nie popisało dając dwa gaźniki Okazuje się, że dwa gaźniki są lepszym rozwiązaniem niż jeden. Początkowo stosowano jeden gaźnik ale zastąpiono go dwoma. Poczytaj tu: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2013796-Old-Saito-twin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 No tu musisz chyba NIE CHCIEC miec tam dostepu , bo sa one w wiekszosci ogolnodostepne.Jak nie chcieć ? Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 W dniu 5.04.2021 o 10:02, Marek_Spy napisał: Obejrzałem filmy i saito się nie popisało dając dwa gaźniki Postanowiłem sprawdzić jak się sprawują dwa gaźniki w bokserku saito fs90t. Kupiłem więc ten silniczek i okazuje się,że nie jest trudno to wyregulować. Są tylko iglice, nie ma przeciwiglic co bardzo ułatwia regulację. Silnik pracuje super ,można ustawić całkiem niskie obroty biegu jałowego, ma niesamowity dźwięk ,że o wyglądzie nie wspomnę https://www.youtube.com/watch?v=U2mYPsNiVh8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Czyli się myliłem Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi