Krzyś63 Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Witam Chciałbym odbudować EG po kraksie. Kadłub cały ale skrzydła do wymiany. Znalazłem skrzydła w sieci ale brak rurki łączącej. Po kraksie skrzydła wraz z połamaną rurką na śmietnik... i zapomniałem zmierzyć średnicę. Prośba do kolegów o zmierzenie średnicy to może dobiorę jakąś. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 10mm zewnętrzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Dzięki... A wewnątrzna?...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Jaką kupisz zewnętrzną, to dobierzesz do niej wewnętrzną, w zależności od grubości ścianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Im grubsza ścianka tym mocniejsza;) oryginalna jest bardzo nieregularna, średnio 1mm ścianki. Eg nie miał kieszeni + bagnet, tylko sam bagnet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Dzięki... już wszystko wiem... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 kup z wegla,ori jest szklana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi