Janosik72 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Poza tym zielony po roku potrafi częściowo się utlenić ("wyparować") No tym dolozyles :shock: skad takie masz informacje? ulatnial sie tylko styropian opakwaniowy ktory w czasach..... byl uzywany np w budownictwie, niezgodnie z jego przeznaczeniem sorki ale jak masz bzdury pisac -Nie pisz wcale, inni Cie czytaja! Pozdrawiam serdecznie Jasiu Kolego, pokaż najpierw co to tej pory zrobiłeś z depronu. Bo z tego co widze na forum nie ma zbyt wiele relacji z budowy Twoich modeli. A teraz uruchom wyszukiwarkę i zobacz ile, i jakie modele z depronu buduje f-150 i zrozum, że ma on niemałe doświadczenie w budowie modeli depronowych, więc jeśli coś pisze, to jest duża szansa, że to sprawdził. A teraz zamilcz, jeśli jeszcze masz podważać czyjąć wiedzę swoim drugim na tym forum postem. Szymon Kolego sympatyczny na forum jestem krotko fakt ,ale z modelarstwem sie zetknalem i b.mocno zwiazlem w 1979 w ramach jakiejs akci Harcerskiej(ja bylem Zuchem) Byles wtedy na swiecie?Ze mi piszesz o relacjach z budowy? Budujac moj pierwszy model byly takie aparaty fotograficzne,jakich pewnie nie widziales O depronie sobie poczytaj chocby kilka postow powyzej Nawiasem mowiac nie wiedzialem ze wiedze i doswiadczenie mierzy sie iloscia relacji :rotfl: :rotfl: :rotfl: F-150 napisal Poza tym zielony po roku potrafi częściowo się utlenić ("wyparować") a ja jako architekt budowlany musze znac wlsciwosci fizyko-chemiczne produktow budowlanych ,dopisze ,tak ma racje :lol2: a po 5 latach wyparowuje spod paneli podlogowych :rotfl: i zostaje sama folia :crazy: bzdury A teraz zamilcz, jeśli jeszcze masz podważać czyjąć wiedzę swoim drugim na tym forum postem. I wiecej kultury prosze,tego w domu i modelarni Cie nie nauczyli? Jasiu Ps . Jakos nie moge znalezc Twojego przywitania na forum :mrgreen: ale znalazlem pierwsze posty -co to tartak -jak sie folia okleja -jestem beginer pisane na jesien 2007 ,gratuluje modelarskiego doswiadczenia teraz ja napisze Zamilcz dziecie lepiej w takt przyslowia: Ryby i dzieci...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Skoro jako architekt twierdzisz , że materiał zwany depronem (podobno tylko Amerykanie mogą go tak nazywać) nie paruje - TO TYM LEPIEJ :jupi: . Mój depronowy model ciągle lata ale odnosi coraz więcej ran po kolejnych kraksach i grozi mu zakończenie żywota wcale nie z powodu wyparowania. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.