piotrp Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Jak w tytule. Dopiero się wszystkiego uczę.Na razie feederuję na Wiśle. Kto z Was także "moczy kije"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 5 godzin temu, piotrp napisał: Kto z Was także "moczy kije"? ja " moczyłem kije " a teraz moczę tylko kij ?? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Rybak - łowi ryby, żeby zarabiać pieniądze. Wędkarz - wydaje pieniądze, żeby łowić ryby... Każde hobby jest piękne. Ja akurat wolę raczej założyć ABC i oglądać rybki w naturalnym otoczeniu, niż siedzieć i pilnować kijka. Ale życzę taaaakiej ryby... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 8 godzin temu, madrian napisał: Ale życzę taaaakiej ryby... 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 - Kaśka, robimy babski wieczór w weekend. Wpadniesz? - Nie... Jadę z mężem i znajomymi na ryby. - Łowisz ryby??? - Na początku łowiłam... Potem mi się spodobało i teraz piję jak wszyscy... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Życzymy Koledze tego trzeciego... A ma już kolega odpowiedni sprzęt...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi