johnyP51 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Hej, nie dawno nabyłem model esa Mustang P51. Spoko modelki, nie będzie przeznaczony do walk tylko do szybkiej zabawy w walki z przyjaciela esami wiec postanowiłem się trochę z nim pobawić. Po wstępnym przycięciu i oszlifowaniu pianki postanowiłem go poszpachlować lekka szpachlówką i okleić papierem śniadaniowym na vikol. Efekt jest bardzo zadowalający, zobaczymy po pracach laierniczych Na samolocie narysowałem linie podziału i od nich odrysowałem na papierze śniadaniowym i przyklejałem segment po segmencie bo mam nadzieje ze po malowaniu ładnie odzanacza się i dadzą fajny efekt, nigdy tego nie robiłem ale wydaje mi się, że powinno być GIT ? Na regulator wyciąłem klapkę która docelowo będzie trzymać się na magnesach neodymowych Na ta chwile to wszystko co udało mi się zrobić bo czasu brakuje ale pomału do przodu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Skończyłem dziś oklejać papierem i poszedł podkłada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Piękna robota -gratulacje. Jedno pytanie - Czy temu Misiu nie będzie za ciepło w gawrze ? (regulator zamknięty klapką ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Na zdjęciach tego tak dobrze nie widać, ale zrobiłem mu chłodzenie i powietrze ładnie będzie go opływać i na piec minut lotu napewno wystarczy. Jutro zrobię jakaś dokładniejsza fotkę która to zobrazuje Tu jest wlot A tu wylot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Wjeżdżają kolory ? I czerwony ogon ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Kolejny kolorek doszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jeszcze pare detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Pięknie wychodzi ten mustang, szykuje się poważny przeciwnik do walk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 A szykuje, musi dobrze wyglądać żeby mu wstyd z P40 latać nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ja wiem chłopaki ze to nie ten temat, ale fajnie było spotkać Was live. Z takimi maszynami to powinniście brać udział w naszych bitwach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 6 minut temu, japim napisał: Ja wiem chłopaki ze to nie ten temat, ale fajnie było spotkać Was live. Z takimi maszynami to powinniście brać udział w naszych bitwach Hehe, wychodzi na to ze się widzieliśmy w weekend ? Hehe, te zdjęcia się tak ładnie zgrały ze wyglada jakby Rata namierzała ofiarę ? Przemku a esa może być oklejona papierem śniadaniowym ? Chodzi mi tu głównie o zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Tak tak - widzieliśmy się. Niestety nie można. Ale trzeba sie sprawdzić w locie i zobaczyć jak takie modele zachowuja sie wzgledem siebie w locie i przy kraksie. Jak porównywalnie to zawsze można zaproponować zmiany w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Przy kraksie mam nadzieje ze nie będę miał opcji sprawdzić spokojnie nie bawem będzie do walki i w Koszalinie się pobawimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Doszedł biały i zakończył się etap malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 90% malowania ukończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Sunnysky 2216 1250kv Pakiet lipo 4s 1300mah ESC 30A Śmigło 8x6 (składane ) 3 serwa a to do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Uuu. Będzie szybko. Nawet bardzo szybko, ale krótko- max 3 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Taki jest plan, żeby szybko się nauczyć trzeba szybko latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi