majula7 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Dzięki uprzejmości kolegi z forum nabyłem samolot. Dziwna sprawa bo jakiś czas temu kupiłem pływaki, które mi nie pasowały do uwczesnego projektu. Ma zastąpić wysłużonego twinwodolota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Fajnie to się prezentuje .... ale co z Grumman-em? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 No jak to co pandemia zasłabła i zaczęły się wyjazdy delagacje etc. A niewiele już brakuje by go ulotnić. W tym tygodniu dwa razy byłem już w garazu/modelarni. Niestety hobby dzielę obecnie na dwa, wędki też mnie pochłaniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Odrabiam straty modelarskie, dzis oblot. Udało się wyrwać dziada z wody ale tylko raz. Czeka go zmiana smigiel na rozmiar większe i dopracowanie klap bo szybki jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Sonicmodell Binary, niezły model FPV przerobiony na wodnosamolot. Ciekawe Nad jaką wodą puszczałeś? Mój Grumman już lata, z wody też próbował, tak się prezentuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi