robertus Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nie ma to jak zapach napalmu w sobotę wieczorem ? Parę moich filmów na dziś Kraksa Fokkera i akcja ratunkowa Jeden z wiatrakowców, tego większego niestety przegapiłem bo pobiegłem za Fokkerem. Ten drugi to ten Bombonowanie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Dziękuję organizatorom, polatałem, poogladalem, fajnie było. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Zdjęcia Bogdana z Rybnika https://photos.app.goo.gl/CEh4XiP36q4RsSkV8 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Brawo!!! za modele kartonowe. Wielu z nas od tego zaczynało. Piękna kolekcja Wrzesień 39. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jeszcze fpv za samolotami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Jeszcze trzy filmy Karaś Piotra, ależ on pięknie gada. Ten Karaś znaczy się ? No i finał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Robert kiedy Ty latałeś jak cały czas nagrywałeś zapomniałem do Ciebie podejść i pooglądać Twojego Miga 29 tylko nie wiem czy go miałeś ze sobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Latałem w sobotę i rano w niedzielę. ? A potem jak się piknik rozkręcił to nie latałem. A że na pikniku to jest tak, że sobie trudno nagrać film z lotu (poza mną ? ) to myślę sobie, ponagrywam chłopaków będą mieli pamiątkę. Nie miałem 29go 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 W dniu 17.09.2021 o 18:22, robertus napisał: Nie miałem 29go Szkoda ale nic straconego bo w przyszłym roku oczywiście wpadniesz do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Obszerniejsza relacja z pikniku w wykonaniu Ani i Adama naszych przyjaciół z Bobrownik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Super impreza jak zawsze !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Długo to trwało ale wreszcie doczekaliśmy się oficjalnego filmiku z XIV Pikniku w wykonaniu naszego kolegi Adama Zapraszam do obejrzenia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi