gregory Opublikowano 22 Lipca 2021 Opublikowano 22 Lipca 2021 ? podłaczając lipo do apki ślepota ze mnie zamieniłem biguny i zadymiło się i po aparaturze i lataniu na piknikach może ktoś umie to naprawić lub ma taką osobę pomocy .
gregory Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Opublikowano 22 Lipca 2021 Naprawdę nikt nie wie gdzie to naprawić ???
Krzysiek67 Opublikowano 23 Lipca 2021 Opublikowano 23 Lipca 2021 Cześć, z tego co wiem forumowi koledzy polecali kiedyś ten serwis http://www.rcmodelserwis.pl/serwisRC.html Pozdrawiam Krzysiek
latacz Opublikowano 23 Lipca 2021 Opublikowano 23 Lipca 2021 Problem taki, że aparatura po czymś takim nigdy nie będzie całkowicie pewna, zawsze będzie zwiększone ryzyko, że zawiedzie w locie... Jeśli latasz lekkimi piankami daleko od ludzi to ok. Jeśli duże, ciężkie lub szybkie modele lub bliżej ludzi -to zmień aparaturę -nie ryzykuj ze sprzętem "po przejściach"
gregory Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Opublikowano 23 Lipca 2021 Tak wiem i zdaję sobie sprawę nowa aparatura już jest tylko kwestia ogarnięcia ustawień a aurorka jak będzie naprawiona ze sztuką to przejdzie testy i mam nadzieję bedzie ok. Krzysiek67 Dzięki Krzysiu już wysłana aparatura ??
gregory Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Krzysiek 67 dziękuję bardzo ! radio wróciło naprawione działa bez uwag firma RcModel serwis spisała się na medal ,trochę to trwało ale było warto poczekać polecam tak jak Krzysiek mi.
Rekomendowane odpowiedzi