gregory Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 ? podłaczając lipo do apki ślepota ze mnie zamieniłem biguny i zadymiło się i po aparaturze i lataniu na piknikach może ktoś umie to naprawić lub ma taką osobę pomocy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Naprawdę nikt nie wie gdzie to naprawić ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek67 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Cześć, z tego co wiem forumowi koledzy polecali kiedyś ten serwis http://www.rcmodelserwis.pl/serwisRC.html Pozdrawiam Krzysiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
latacz Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Problem taki, że aparatura po czymś takim nigdy nie będzie całkowicie pewna, zawsze będzie zwiększone ryzyko, że zawiedzie w locie... Jeśli latasz lekkimi piankami daleko od ludzi to ok. Jeśli duże, ciężkie lub szybkie modele lub bliżej ludzi -to zmień aparaturę -nie ryzykuj ze sprzętem "po przejściach" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory Posted July 23, 2021 Author Share Posted July 23, 2021 Tak wiem i zdaję sobie sprawę nowa aparatura już jest tylko kwestia ogarnięcia ustawień a aurorka jak będzie naprawiona ze sztuką to przejdzie testy i mam nadzieję bedzie ok. Krzysiek67 Dzięki Krzysiu już wysłana aparatura ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory Posted August 24, 2021 Author Share Posted August 24, 2021 Krzysiek 67 dziękuję bardzo ! radio wróciło naprawione działa bez uwag firma RcModel serwis spisała się na medal ,trochę to trwało ale było warto poczekać polecam tak jak Krzysiek mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts