gregory Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 ? podłaczając lipo do apki ślepota ze mnie zamieniłem biguny i zadymiło się i po aparaturze i lataniu na piknikach może ktoś umie to naprawić lub ma taką osobę pomocy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Naprawdę nikt nie wie gdzie to naprawić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Cześć, z tego co wiem forumowi koledzy polecali kiedyś ten serwis http://www.rcmodelserwis.pl/serwisRC.html Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Problem taki, że aparatura po czymś takim nigdy nie będzie całkowicie pewna, zawsze będzie zwiększone ryzyko, że zawiedzie w locie... Jeśli latasz lekkimi piankami daleko od ludzi to ok. Jeśli duże, ciężkie lub szybkie modele lub bliżej ludzi -to zmień aparaturę -nie ryzykuj ze sprzętem "po przejściach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Tak wiem i zdaję sobie sprawę nowa aparatura już jest tylko kwestia ogarnięcia ustawień a aurorka jak będzie naprawiona ze sztuką to przejdzie testy i mam nadzieję bedzie ok. Krzysiek67 Dzięki Krzysiu już wysłana aparatura ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Krzysiek 67 dziękuję bardzo ! radio wróciło naprawione działa bez uwag firma RcModel serwis spisała się na medal ,trochę to trwało ale było warto poczekać polecam tak jak Krzysiek mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi