Irek M Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Czy można poza sklepami modelarskimi dostać te pręty powiedzmy 6mm ale w dłuższych odcinkach niż 100cm. Dlatego wykluczam modelarskie. A jeśli tak to jaką nazwą operować by nie kupić "identycznych" tylko miękkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 26 minut temu, Irek M napisał: Czy można poza sklepami modelarskimi dostać...... mozna , szukaj zakładów które sprężyny kręcą.. sprzedadzą Ci to wszystko co potrzebujesz , maja ten drut w kręgach ale maja i prościarki, więc nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Dzięki ale czy te dla naszych potrzeb mają jakieś symbole by wiedzieć o czym się mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 tu poniżej masz normy https://www.sprezyny-strozyk.pl/PL-H10/druty-sprezynowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 kółeczka dotarły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Jak to monstrum zobaczyłem to aż się przeraziłem ! Kiedyś był taki Polski autobus z 2 kołami skretnymi z przodu ...podczas gdy większość dawała z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Ale ja się pomyliłem i nie do tego wątku wkleiłem fotkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi