balcerseb88 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Zajmuje się produkcja Schodów, balustrad drewnianych z dodatkami szkła metalu itp. Schody wykonujemy z każdego gatunku drewna polskiego oraz egzotycznego Więcej informacji znajdziecie państwo na http://allegro.pl/item535650716_schody_i_balustrady_na_wymiar.html Jeżeli te ogłoszenie nie nadaje sie do tego typu giełdy proszę o usuniecie Pozdrawiam firma SCHOD-DREW Balcerowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 balcerseb88, a tu nie lepiej?? Twój sklep - reklama za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 chociaż szczery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja bym proponował do hydeparku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No jakby nie patrzeć to rynek modelarski :/ więc nie bardzo pasuje. Niemniej osobiście nie przeszkadza mi fakt że się zareklamowałeś - skoro mamy reklamy Google to może administracja zgodzi się wydzielić odpłatnie skrawek strony dla tutejszych przedsiębiorców. :devil: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dziwne, jak dziewczyna się ogłaszała z makietami architektonicznymi to nikt jej nie zjechał :mrgreen: (wtedy się już dziwiłem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nic dziwnego nie często widujemy tu kobiety... :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Piotrek - Budowa makiet to tez dzial modelarstwa ,wiec dlaczego powinnismy te Pania "zjechac" ? Dlatego ze te DOMY ktorych ta Pani robi makiety nie maja sterowania RC ? .... a gdyby w tym domu byly okna ,drzwi itp sterowane aparatura (APKOM) to czy moglaby ta Pani wtedy "wystapic"/dac ogloszenie na FORUM MODELARZY RC ?.... Ciekawa sprawa ..... Mnie to ogloszenie nie przeszkadzalo ...a wrecz przeciwnie zrobilo sie ciekawiej ..."ide" zobaczyc czy to ogloszenie jeszcze jest ...czesc , Janeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tak Was pod włos biorę :wink: Mi też nie przeszkadzało, nawet byłem pozytywnie zaskoczony, że się nie znalazł ktoś, komu BY przeszkadzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 No OK Piotrek ...mysle ze to nikomu nie przeszkadzalo ...moze niektorzy skorzystali ? Ogloszenie jeszcze jest ale ta Pani nie odpowiedziala na Posty kolegow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.