grzechu84 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Hej. Czy ktoś z pilotów posiada lub wie skąd zasięgnąć polską instrukję do tej Apki ? początki modelarstwa u kolegi a chce się pomóc. Instrukcje po angielskiemu maju ale się nie doczytaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Jest aplikacja na smartfona - tłumacz google. Patrzysz przez kamerę i tłumaczy w locie. Warto spróbować jak nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Ona jest prosta, co potrzebujesz? To mój pierwszy nadajnik, chyba coś tam się jeszcze pamięta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger298 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 jak jeszcze sprawa jest aktualna to pisz - ja mam polską instrukcję tylko muszę zeskanować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi