Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miło nam poinformować, że nasz magazyn właśnie przyjął dostawę ładowarek i zasilaczy Redox, uzupełniając stany magazynowe ostatnio niedostępnych pozycji.
Do oferty wracają zatem bardzo popularne ładowarki Redox ALPHA V2, BETA, DELTA oraz Redox ALPHA V3 wraz z zasilaczami.
Są też proste ładowarki do ładowania akumulatorów NiMh i LiPo.
Serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie wszystkie wymienione wyżej pozycje są już dostępne w sprzedaży :
Polecamy !!!

product-17179.jpg

product-23104.jpg

product-31782.jpg

product-34321.jpg

• Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - wszystkie modele VQ-Models -10%!!
  • Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - Saito FG-120TS już w naszej ofercie !!
Opublikowano
Nowość w naszej ofercie - silnik benzynowy Saito FG-120TS !!!

Najnowszy dwucylindrowy 4-takt od Saito już na naszych półkach magazynowych.

Dane techniczne:
Pojemność : 121,6 ccm
Średnica tłoka : 48 mm
Skok tłoka : 33,6 mm
Zakres obrotów (podczas postoju) : 1000 ~ 6000 obr/min
Zalecane śmigła : 27x12" ~ 28x12"
Masa całkowita : 4370 g (korpus 4030g + tłumik 180g + zapłon 160g)

Serdecznie polecamy !!!

saito fg-120ts_a.jpg

saito fg-120ts_b.jpg

saito fg-120ts_c.jpg

• Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - Promocja na silniki Saito FG-11 i FA-82B!!
  • Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - silnik Saito FA-30S(H) ponownie w ofercie !!!
Opublikowano
W związku z olbrzymim zainteresowaniem modelarzy z całego świata najmniejszym z silników żarowych firmy Saito - legendarnym już dziś Saito FA-30S(H), po raz ostatni w historii firmy, producent zdecydował się na wyprodukowanie ostatniej, ściśle limitowanej ilościowo partii produkcyjnej.

Firma Saito zapewnia iż bieżąca partia jest ostatnią w historii firmy. Po wyprzedaniu zapasów - w ofercie pozostaną jedynie części zamienne.

Polecamy !!!

442414017_842560087907503_8576919509298072956_n.jpg

441461772_842560094574169_6754174261984541059_n.jpg

• Lubię to 1
  • Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - promocja z DPD Pickup - przesyłka za 5 zł !!!
Opublikowano (edytowane)

SUPER PROMOCJA! 5 zł za dostawę do każdego zamówienia z odbiorem w punktach/oddziałach DPD Pickup i automatach paczkowych DPD Pickup Station.

*Automaty paczkowe - ponad 7000 automatów (do odbioru wymagana aplikacja DPD Mobile)
*Punkty DPD Pickup (ponad 21 000 punktów w tym sieci detaliczne )
*Oddziały miejskie (116 oddziałów)

Po prostu wybierz swoją lokalizację przy podsumowaniu zamówienia i ciesz się swoją paczką!

https://modele.sklep.pl/paka-za-piataka-w-dpd-pickup-pm-29.html

Paczkę możesz odebrać między innymi w sieciach:
Żabka, Kaufland, Lewiatan, Groszek, ABC, Dino i Eurosklep, Delikatesy Centrum, Lidl, Auchan, Empik, Leroy Merlin, OBI oraz stacjach Shell.

Istotne informacje:

• Maksymalne parametry paczki do punktu/oddziału DPD Pickup: 20 kg, długość 150 cm

• Maksymalne parametry paczki do automatu paczkowego DPD Pickup:
- mała paczka: 11 x 44 x 59cm, waga 20kg
- średnia paczka: 24 x 44 x 59cm, waga 20kg
- duża paczka: 50 x 44 x 59cm, waga 20kg

Czas trwania promocji "PAKA ZA PIĄTAKA W DPD Pickup" trwa w dniach od 02.07.2024 do 17.07.2024.

Polecamy !!!

DPD PickUp.png

Edytowane przez modeleskleppl
  • Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - promocja Saito FG-21 w super cenie !!!
  • Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - model trenerka Ipanema w super cenie!!!
  • Tytuł został zmieniony na www.modele.sklep.pl - silnik Saito FG-100TS w super cenie!!!
Opublikowano
6 godzin temu, modeleskleppl napisał:

Przypominamy o specjalnej promocji na kompletny silnik benzynowy Saito FG-100TS.

Można go zakupić w rewelacyjnej cenie 5990 zł !!!

https://modele.sklep.pl/silnik-saito-fg-100ts-twin-cylinder-p-15830.html

Polecamy !!!

saito fg-100TS_a.jpg

SaitoFg100 dimensions.jpg

A co w tej cenie takiego rewelacyjnego???

Ja w ubiegłym tygodniu kupiłem 6 - cio cylindrowy rzędowy motorek BMW o pojemności 2,5 litra razem z jeżdżącym w nim samochodem za 6 tysia...

A taki sam w doskonałej kondycji tylko że z gnijącą budą oddałem za 1800 zeta...

BTW mój był chyba nawet bardziej kompletny - miał zbiornik paliwa nawet w połowie pełny (paliwo warte jakieś 300 zeta) pompę paliwa, instalację paliwową, akumulator z alternatorem i wszystko co trza aby dalej palił...i jeździł...a przejechał już ponad pół miliona kilometrasów i będzie jeździł dalej...

Więc o co kaman?

Gdzie ta rewelacja bo chyba nie nadążam...nie nadałżam czy nie nadołżam czy jakoś tam tak hahaha...

• Lubię to 1
Opublikowano
5 godzin temu, FockeWulf napisał:

Rewelacyjny = wyjątkowo dobry.

Sławku ja nie zadałem pytania "co to jest rewelacja?" gdyż to słowo jest dla mnie w zupełności zrozumiałe, zadałem natomiast pytania: "Gdzie ta rewelacja?" oraz "I co w tej cenie jest takiego rewelacyjnego?"

Rewelacją byłoby gdyby ten motorek kosztował nie prawie 6 tysia a 6 stówek - ot i cała filozofia.

• Lubię to 2
Opublikowano
Godzinę temu, FockeWulf napisał:

Gdzie = na stronie internetowej pod podanym linkiem.

A tak na serio - jeden z nielicznych sklepów modelarskich funkcjonujących od wielu lat informuje o dostawie i promocji cenowej. Może nie jest to promocja najlepsza na świecie, bo pewnie znajdziemy gdzieś taniej, ale w dobie internetu zawsze można coś taniej znaleźć. A potem płacz, że modelarstwo umiera, że sklepy się zamykają.

Do czego zmierzam - nie wiem czemu służył Twój komentarz i chciałem na to lekko zwrócić uwagę. Mieszkam we Wrocławiu i cieszę się, że mogę kupować na miejscu i nie muszę nigdzie jeździć. I może nie robię tego często ale cieszy mnie każdy sklep Modelarski, bo zostało ich już naprawdę niewiele.

Te które pozostały, nie zawsze mają pełny asortyment i niekoniecznie cokolwiek komunikują, np. tu na forum. Ja tam się cieszę, że sklep czyta forum, a przynajmniej na nim jest.

A co do Twojego auta i silnika. iPhone lub dobry laptop albo rower kosztują znacznie więcej... I co w związku z tym?

Sorry za offtop ale ani telefonem ani rowerem nie potrafię się przemieszczać z prędkością 140 km/h mając zapakowane do niego 500 kg ładunku 🙂

Może Ty potrafisz?

Opublikowano

Bo to działa tak : jak ja sprzedaje drogo to i tak jest za tanio, ale jak ktoś sprzedaje taniej to i tak jest za drogo.

• Dzięki 1
Opublikowano

Cieszę się, że mamy taki sklep jak modele.sklep.pl    Pierwszy modelarski zakup poprzez internet, ponad 10 lat temu uczyniłem w tym sklepie i od tego czasu mam wyłącznie pozytywne doświadczenia przy kupowaniu oraz kontakcie mailowym z jego pracownikami.

• Lubię to 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Przy pomocy telefonu i laptopa mogę surfować w Internecie, edytować zdjęcia, czytać forum i robić jeszcze wiele innych ciekawych rzeczy, czego Twoim, ani swoim samochodem nie zrobimy...

Zresztą swoimi motorkami, niezależnie jak duża będzie to kolekcja, też nigdzie nie zajedziesz... A jednak zbierasz, kupujesz, czyścisz, opisujesz.

Popełniłeś niestosowny post i zamiast brnąć dalej poprosiłbym na Twoim miejscu admina o usunięcie całej konwersacji, o co teraz ja proszę. Nie jesteś zainteresowany ofertą, ok. Ale może ktoś skorzysta. Po co od razu kontrować?

Tak jak wskazywałem, ja tam się cieszę, że sklep nas jako forum zauważa i czyta. A czy oferta mi pasuje czy nie to moja indywidualna rzecz.

• Lubię to 2
Opublikowano
2 godziny temu, Paweł Prauss napisał:

Rewelacją byłoby gdyby ten motorek kosztował nie prawie 6 tysia a 6 stówek - ot i cała filozofia.

Czyli rewelacją byłoby gdyby ktoś był na tyle nieświadomy wartości rynkowej/kosztów zakupu lub był tak schorowany żeby sprzedać przedmiot za ułamek jego wartości. Nie będę gratulował wyznawania takiej filozofii.

Opublikowano

Na to samo chciałem zwrócić uwagę. Jeśli towar jest nowy to cena powinna być dobra dla klienta, ale musi zawierać marżę. Inaczej przy sprzedaży używanych rzeczy, tu jest kwestia umowna...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.