Ryszard_I Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Projekt wynalazłem na githubie i zdecydowałem się wystrugać. Do realizacji potrzebne są takie płytki. W wydrukowanych obudowach wygląda to tak: Zamocowane na lotkach za pomocą magnesów: Wyniki pomiarów lewej lotki na czerwono a prawej na czarno. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Fajne, nawet bardzo fajne. Kurde odpadają kątomierze, linijki i tego typu urządzenia. Ja poproszę jeden zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 W wolnych chwilach Ci wystrugam ale pragnę zaznaczyć, że to nie są tanie rzeczy ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Ryszardzie ja tak trochę z przymrużeniem oka to napisałem, ale jak się będziesz nudził w zimowe miesiące to ja bardzo chętnie przytulę takie cudo. Wiecznie mam z wychyleniami problemy fakt, że już za bardzo się przestałem tym przejmować ale gdybym miał takie cudo to może w końcu Vertigo prosto zaczęłoby latać. 8 minut temu, Ryszard_I napisał: ale pragnę zaznaczyć, że to nie są tanie rzeczy ?. Kurde to zaraz daje na alledrogo ogłoszenie. SPRZEDAM NERKĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Konrad, może jednak SPRZEDAJ NORKĘ ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Fajne urządzenie, ale w pierwszej kolejności przytuliłbym wyważarkę elektroniczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi