Ryszard_I Opublikowano 24 Grudnia 2021 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Projekt wynalazłem na githubie i zdecydowałem się wystrugać. Do realizacji potrzebne są takie płytki. W wydrukowanych obudowach wygląda to tak: Zamocowane na lotkach za pomocą magnesów: Wyniki pomiarów lewej lotki na czerwono a prawej na czarno. 2 1
Konrad_P Opublikowano 24 Grudnia 2021 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Fajne, nawet bardzo fajne. Kurde odpadają kątomierze, linijki i tego typu urządzenia. Ja poproszę jeden zestaw.
Ryszard_I Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2021 W wolnych chwilach Ci wystrugam ale pragnę zaznaczyć, że to nie są tanie rzeczy ?.
Konrad_P Opublikowano 24 Grudnia 2021 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Ryszardzie ja tak trochę z przymrużeniem oka to napisałem, ale jak się będziesz nudził w zimowe miesiące to ja bardzo chętnie przytulę takie cudo. Wiecznie mam z wychyleniami problemy fakt, że już za bardzo się przestałem tym przejmować ale gdybym miał takie cudo to może w końcu Vertigo prosto zaczęłoby latać. 8 minut temu, Ryszard_I napisał: ale pragnę zaznaczyć, że to nie są tanie rzeczy ?. Kurde to zaraz daje na alledrogo ogłoszenie. SPRZEDAM NERKĘ.
Ryszard_I Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2021 Konrad, może jednak SPRZEDAJ NORKĘ ?.
FockeWulf Opublikowano 25 Grudnia 2021 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Fajne urządzenie, ale w pierwszej kolejności przytuliłbym wyważarkę elektroniczną.
Rekomendowane odpowiedzi