zuzia2013 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Szanowni Koledzy Ile regulator na załączonym zdjęciu ma amper bo nie potrafię rozszyfrować oznaczenia na tym regulatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Tylko to jest plomba gwarancyjna. Tu nie ma żadnych parametrów. Napisz pod podany adres powinni wiedzieć. Sądząc po wielkości chociaż nie ma punktu odniesienia stawiam na 20-30A. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzia2013 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Bardzo dziękuję Bodzioch za odpowiedz i dobrą radę. Z amperami trafiłeś w dziesiątkę. Napisałem do firmy jaka widniała na banderoli. Odpowiedzieli mi, że jest to regulator od Pioniera/Oriona i ma 20-30 A. Nawet nie wiem skąd ten regulator mam ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Kiedyś robiłem zestawienie sprzętu RC. W przypadku regulatorów jest taka zasada kciuka - ile gramów masy - tyle amperów Czyli 25g - > 25A 60g - > 60A Tak w przybliżony sposób, bo oczywiście są wyjątki... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi