lukaszjb Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Witam kolegów modelarzy, mam małą prośbę w ten weekend w moim miejscu zamieszkania okradziono znaczną ilość piwnic i niestety również się załapałem. Skradziono mi między innymi Dremela 3000 ze sporą liczbą akcesorii i ładowarkę modelarską Charsoon Antimatter 250W 10A. Jakby ktoś z Białegostoku czy okolic bądź z ktokolwiek słyszał o takim sprzęcie czy widział gdzieś na portalach aukcyjnych proszę o informacje. Obydwie te rzeczy są dosyć charakterystyczne i niezbyt popularne jeśli chodzi o tzw. drugą rękę, dużo tego nie ma może jakimś fartem coś się trafi... A chodzi o to że wraz z tym zostały skradzione elektronarzędzia markowych firm na dość znaczną sumę, a skoro połasili się i na ''drobnice'' to może byli to jacyś amatorzy i mam cichą nadzieję że nie ujdzie im to płazem. Także jakby ktoś gdzieś coś słyszał o takim sprzęcie, proszę o informacje. Pozdrawiam i jak najmniej takich tematów na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Jak sie znajda , to jaja do ladowarki podlaczyc , a Dremelem dziury sk..........om w zebach wiercic bez znieczulenia !!! Powosdzenia w poszukiwaniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Popatrz po lombardach u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi