Marcin Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Dorwalem gada z farbkami model juz oblatany dawno temu, w zime wypadalo pokolorowac. Cyfrowy link DJI daje 10km bezpiecznego zasiegu. Na razie siedzi w nim Inav ale vedzie konwersja na Ardupilota. Tylko smigla musze ogarnac jakies odpowiednie do silnikow, ktore mam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Napisałbyś coś więcej co w nim bedzie latać, co to napędza i jaka Ci waga do lotu tego wyszła. Prezentuj się zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Link video Caddx Polar Vista kit RC Crossfire Silniki to na razie NTM 2836 1000kv pod 4s. Kwestia dobrania dobrych śmigieł, które pozwolą się trochę powozić i nie zeżrą mi mnóstwa prądu. Zasilanie 4s lipo lub liion w zależności, co mi się akurat naładuje. Wagi nie liczyłem, stawiam jakies 1.5kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekLatacz Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Model świetnie się prezentuje. Mam pytanie jakie będzie przewidywane obciążenie powierzchni nośnej i w przybliżeniu ekonomiczna prędkość przelotowa tego modelu? Pozdrawiam szczęśliwych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi