Jacekecaj Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Super ?, do latania od chmurki do chmurki w sam raz. Przecież to nie model 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 BRAWO !! Pięknie się prezentuje i świetnie lata , moim zdaniem trochę za szybko ale pewnie z czasem jak opadną emocje pierwszego lotu wyczujesz jego możliwości i zapewne pół gazu wystarczy aby sobie "pyrkał na niebie" ? SUPER ? ms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Jak wstawi większe śmigło to i wolniejszy będzie. Ale ja muszę się przyczepiać - sorki ? Gdzie są linki! Bez linek nie powinien opuścić pomieszczenia ? A co do sceptyków - chyba nikt nie negował, że będzie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwinB Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Dzieki za uznanie i słowa krytyki ? Celowo dałem w nim profil 12% żeby dało sie tym polecieć w miare szybko bo inaczej był by nudny i bal by się wiatru zresztą to myśliwiec a nie samolot pocztowy a teraz Irku odnośnie linek xd to nie jest tak jak wyszczać dziurę w sniegu założenia sa takie aby montaż byl szybki wiec będą wykonane z czarnej żyłki wędkarskiej 0.6mm, ale jakiś debil z alledrogo wysłał mi zielona mimo ze zamawiałem czarna, wiec odeslałem do tego dochodzą zaczepy przy skrzydłach, a tu trochę tego jest tulejka z duralu z gwintem m2 do wklejenia w skrzydło trzeba mi ich w sumie 18 do tego regulacje naciągu z mosiądzu gwint m2.5 przewiercone wiertłem fi1 tez 18 wiec rozumiem ze nie może latać bez pilota, a olinowanie ze tak powiem w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Artur - ale wykręcasz się jak koń pod górę ? Linki mam i to pracujące w Nieuporcie 11 w 1/4, linki miałem w Vicomte - 170cm rozpiętości, linki mam w Pfalz 180 rozp. i w tym samym ale w 1?3 też muszą być bo jak inaczej. Dla Ciebie lepszym rozwiązaniem niż żyłka może być okrągła gumka o różnej średnicy - ok. 1mm. Żyłki nie naciągniesz do montażu na lotnisku tak sprawnie jak gumkę. W moim Pfalz linki mają 1 mm średnicy ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwinB Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 w sobotę polatane, w niedziele tez ? model ukończony w 100% jeszcze nie kręciłem nim jakichś akrobacji, bo kończyłem regulacje i wlatywalem sie ale wrażenia jak najbardziej pozytywne 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwinB Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 takie tam nagranie FPV z drona, ale coś tam widać wiec polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TwinB Opublikowano 26 Lipca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 takie tam fotki na niebie, ale wygląda klimatycznie wiec wrzucam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Piękny model, gratuluj ę udanego oblotu też planuję zrobić coś z WWI bo to niesamowicie piękne samoloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi