klangner Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Ostatnio zauważyłem, ze nie działa mi aplikacja Drone Radar na iphonie. Nie mogę zrobić checkin-u. Wiem, ze ta aplikacja już nie jest rozwijana, więc możliwe, że to przez to. Czy ktoś z Was również ma takie problemy, czy Wam działa? Czy znacie jakiś inny sposób zgłoszenia lotu modelem, poza telefonem na wieżę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Mam iphon-a i aplikacja działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 U mnie też się loguje na starym iphonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Jest przecież nowa aplikacja Drone Radar Premium i ta działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 12 godzin temu, Uszek napisał: Jest przecież nowa aplikacja Drone Radar Premium i ta działa w aplikacji Droneradar pisze: "!!! Rozwój aplikacji Droneradar Premium został zatrzymany. Wszystkie obecne i nowe funkcje są dostępne od teraz wyłącznie w wersji bezpłatnej. !!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klangner Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Hmm. Dzięki za informacje. Widocznie to jakiś mój lokalny problem. Nie mniej dobrze, że ta aplikacja działa, bo logowanie latania jest przez nią super wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Mi się zdarzyło coś podobnego ale to przez dziwnie aktywny poprzedni checkin. Po czasie ustalonym nie zakończył się tylko trwał. Teraz dbam by pamiętać i sprawdzać zakończenie bieżącego checkin u.Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klangner Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Możliwe, że mam podobny problem. A jak udało Ci się tą sytuację zresetować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi