piotrek.co Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 poniewaz wyjechałem do zakopanego na obóz kajakakowy data oblotu sie troszke przesunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Już trochę czasu minęło... ile można siedzieć w tych kajakach :P A tak serio, to coś poszło do przodu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Noo co z tym oblotem może właściciel na spływie wpadł do rzeki (broń Boże odpukać). A tak a propos mój kolega uczy sie właśnie na katance V2 ale spalince, i dobrze mu idzie już ponad 15 lotów wykonał i model cały! pilot też Pozdrawiam i czekam na relacje z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Wiotam No to sprawa się sypła... Już teraz wiem czemu mleko w lodówce nie chce się skwasić . Mnie jakby taki bzykacz nad głową latał, to... A krówka co może? No to daje sterylizowane mleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Więc sprawa wyglada następujaco Przy pierwszym starcie bylo wszystko Ok wyladowalem . Potem znowu wystartowalem latalem a w koncu zabraklo mocy i samolot poszedl na drzewo A najgorszy byl 3 start bo po 1 zakręcie podwialo mu skrzydal i zaliczylem 1 kreta :oops: i trzeab skleic samolot bo rozwalil sie w polowie . byl jeszcze nie do konca wywazony bo niestety latal harierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No nie chcę tego mówić....ale powiem "A nie mówiliśmy" Sklejaj i znowu ślij go w powietrze :wink: P.S Może wrzucisz jakieś fotki, albo filmik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Dziś rano Byla ladna pogoda,zero wiatru wiec wyszedlem zeby polatać sklejoną juz kataną. Niestety odbylem tylkou 1 lot który byl bardzo udany Potem zaczelo padac wiec trzeba bylo zakonczyc latanie .Podsumowujac troche mi się nogi trzesly ale poradzilem sobie i ladnie wyladowalem.Z pierwszego lotu filmik mam wiec postaram sie go wkleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Pętlę i beczke juz umiem więc chyba juz umiem latac mniej wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Pętlę i beczke juz umiem więc chyba juz umiem latac mniej wiecej Bardziej mniej niż więcej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak jak ceper na nartach,mniej na nartach wiecej na :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubieh1 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pętlę i beczke juz umiem więc chyba juz umiem latac mniej wiecej nie przejmuj się nimi, niech lepiej powiedzą kto z nich w wieku 12 lat latał równie dobrze jak Ty, tak 3maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wcale się nie przejmuję :twisted: , Mniej wiecej CZYLI chyba TROCHE :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Petla i beczka to jest "mniej-wiecej". Petla, beczka, wyjscie z korkociagu, i ladowanie przy nodze to jest "wiecej" :rotfl: :rotfl: :rotfl: Zycze tylu startow co ladowan, malo ubitych kretow. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.