Colin Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Witam. Czy ktoś może orientuje się gdzie w Polsce dostane takie mocowanie tyle że na bowden o grubości 2.7mm? Są mi bardzo potrzebne właśnie zabieram się za Su-24M i stwierdziłem że potrzebne są mocne popychacze jednak nie zauważyłem że mają gwint tylko z jednej strony? i potrzebuje możliwości ustawienia ich długości w dużym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 A nie chcesz powiększyć otworu pod konkretny rozmiar ? Z dostępnością nie ma problemu tyle że otworek jest mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 https://modelemax.pl/pl/bowdenygniazda/605-p605-gniazdo-bowdena-m2-22-4szt-kluczyk-imbusowy-174 Można rozwiercić na 2,7mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Właśnie nad tym myślałem ale miałem małe obawy odnośnie wytrzymałości jednak chyba nie potrzebnie bo to jednak nie wielka zmiana średnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Zawsze to można wykorzystać kostki elektryczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi