Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 21 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Bristol Beaufighter TF. X skala 1/48 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Przed wielu laty wykonałem ten model z Małego Modelarza. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Adaś witaj też takiego miałem zrobionego tylko zdjęć brak to były fajne czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 O tak Krzysiu. Bardzo dużo kleiłem z MM, plastiki raczej rzadko. W Twoich modelach jak również w modelach prezentowanych przez kol. Ryszard58 bardzo podoba mi się delikatny "brudzing", nie jest przeładowany a dokładnie i fachowo odtworzony tak jak prawdziwe ślady eksploatacyjne. Zawsze podziwiam tę umiejętność u modelarzy klejących modele plastikowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz_75 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 "Brudzing" - tego jeszcze nie słyszałem, piękne :) Również nie lubię przesadnego "brudzingu". A model oczywiście bardzo ładny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Dziękuje za dobre słowa, nie lubię tych anglojęzycznych określeń, przy nanoszeniu różnych śladów eksploatacyjnych staram się nie przesadzać, oraz dokładnie oglądać zdjęcia oryginalnych historycznych samolotów, nie zawsze się to udaje osiągnąć zamierzony cel ale każdy model staram się by był ciekawszy od poprzedniego. Jednak modele nie robię na żadne zawody czy konkursy tylko do swojej kolekcji i dla własnej przyjemności, nie są one idealne i zawierają czasami większe lub mniejsze błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koriolan2 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Piękny model. Gratuluję umiejetności. Ja moge tylko pozazdrościć oglądając modele innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi