janegab Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 od przed wczoraj zakonczono fedrownie tu wungla bo...w Polsce mamy prada pod dostatkiem i zimą jest prawie lato nie trza grzać ...chyba tylko gardło.. co tu pisac to widać BAJKA.. Ta fotka bez zbocza to lądowiska praktycznie wszedzxie trochę samosiejek brzuzek czy cus podobnego wszystkie kierunki...dobry dojazd zadnej ochrony "róbta co chceta " najlepiej zawody filmi na youTube przedwojenny ...to nie obecny real.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 koordynaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 koordynaty? niw wiem Laco co masz na mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Koordynaty = namiary na miejscówkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Pamiętam jak jakieś 12 lat temu jeździłem po kopalniach w Turku i Koninie, jako młody podjarany elektromachanik pytałem starych wyjadaczy na ile tutaj lat macie jeszcze odkrywki? a oni odpowiadali, młody ty pójdziesz na emeryturę a kopalnia będzie dalej wydobywać.... Smutne to wszystko w ten naszej Polsce, bardzo smutne.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Czy ja tam już byłem? ? Jednak to sąsiednia kopania. 25 km obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 wegla na koninskich kopalniach ...ho..ho...al wszystko wykupił SOLOZ/ soloosz/ jak mu tam bo gadałem np..z miszkancami k.Milinowa i mozna kopac ale to sabotaz . Turek jeszcze dychał węglem zciaganym z od Hitlera bo nie toksyczny a obok turecki zły a obecnie wszystko powalone . Niemioszki działaja destrukcyjnie non stop co Polskie złe za mało dostali bobu ....i kumają się z bolszewikami ...ot polityka... Laco ...ja za kazdym x jadę i wracam inną drogą ....przyjedz kier Drzewce kopalnia wszyscy Ci powiedzą od Koła 6KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Wiem gdzie to. Podjade jak będę gdzieś na północ śmigał. A Niemcy tak zagospodarowują swoje zamkniete odkrywki. I maja sporo takich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Jurek nasze wyrobiska są podobnie rekultywowane..szukajac kopalni Adamów zagospodarowano pieknie wyrobisko -zaglówki itp. Dziwię się ,że wszystkie elektrownie w koninskim są demolowane Turoszów się postawił i OK..mają pracę prąd ale to zawisc Czechów i Niemców by zmusic Polakow o kupowanie od nich pradu....zaby tak rozwalic elektrownie w Turku to zgroza ...Elektrownia Pątnów pracuje na biomasie z Afryki Kunta-Kinte ma kasę / przed tym na mazucie / Soloz własciciel robi se co chce bo to jego.... Byłem niedawno na Lubstowie ...wyrobisko zalane po uszy ...zadnych polek ,,,ledwo dojechałem ...pełniutko...od strony wschodniej teren pod dzilki juz rozprzedano... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Akurat jestem za zamykaniem Kopalni odkrywkowych. Nic tak nie dewastuje środowiska. Ściągajmy skąd się da, a chrońmy nasze środowisko. Działki i domki wszędzie gdzie się da to choroba Polska. Dla nie to masakra. Gdzie u nas nie pojedziesz to prawie wszedzie krajobraz domkowy. W gorach domki, na nizinach domki, na terenach zalewowych domki, dostęp do jezior zablokowany. Kretyństwo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Jurku podobnie w innych krajach ...w Austrii jedni pozwalają latać drudzy raus...ale w Austrii na ladowisku sa ławeczki i przyczepione szczotki do czyszcznia obuwia sam to widziałm z napisem "nie zabierać ".../ po ichnemu/ a jak jest na jeziorsku podeszła do nas baba ,że jest włascicilką tego lotnego terenu / a jest kto inny przcież ja i Rysiu wiemy i mamy przyzwolenie/ i skarzyła sie ze dała pelnomocnictwo BABOLOWI ...i ze ja go walam .wyzywam ...powiem Ci resztę jak sie spotkamy ...TAKIE TO LATANIE w F3F głowa do góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 z pamietnika modelarza emeryta.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi