lukaszjb Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 W Białymstoku w ostatni weekend pojawiło się kilka fajnych modeli, kilka udało mi się nagrać. Szczególne wrażenie robi Falcon w malowaniu naszego Tiger demo. Pozdrawiam właścicieli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 FulcrumWysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Łukaszu nagrywałeś przez siatkę? Mogłeś normalnie do nas wejść i filmować do woli. W czasie naszego pikniku brama była otwarta dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Tylko Miga bo nie zdąrzyłem przejśćWysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr73 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Z tego rokuWysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi