Elvis Opublikowano 14 Września 2022 Opublikowano 14 Września 2022 Może ktoś wie jak się do niego dobrać, chciałem łożyska w nim wymienić.
elpazo Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 Jakiś taki inny obuchem po zębatce i może się rozsunie inaczej być nie może? 1
kulfon250 Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 Napisałbym tutaj takie zapytanie z podaniem modelu (najlepiej eng lub deutch) info@hacker-motor.com z reguły tego typu firmy odpisują. Po co psuć taki fajny silnik złym ruchem. Lub tutaj https://www.facebook.com/HackerMotor
Elvis Opublikowano 15 Września 2022 Autor Opublikowano 15 Września 2022 Ależ już to uczyniłem i trzeba przyznać że szybko odpisali abym ... im silnik przysłał ? Siłowe rozwiązania to ostateczność, za droga impreza. I przy okazji zębatka jest frezowana w wale.
elpazo Opublikowano 16 Września 2022 Opublikowano 16 Września 2022 Krzysiu po naszej rozmowie przed obuchem potraktuj mój post jako żart!!! Choć na 90% to wkładają do prasy i wyciskają dekiel tylny, tu innej możliwości nie widać. Cena naprawy w Hakerze nie powinna przekroczyć 30Euro. dla ciebie problem w tym że potrzebna jest tuleja zaciskowa aby zacisnąć silnik za zewnętrzny płaszcz. Pozdrawiam Władek 1
Elvis Opublikowano 30 Września 2022 Autor Opublikowano 30 Września 2022 Silnik już w modelu, działa ?. Będzie pogoda to się pobawimy. Sam serwis muszę pochwalić za b. dobry i szybki kontakt, jak się nie odzywają to wcale nie znaczy że nic się nie dzieje w temacie. 1
Rekomendowane odpowiedzi