Elvis Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Może ktoś wie jak się do niego dobrać, chciałem łożyska w nim wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Jakiś taki inny obuchem po zębatce i może się rozsunie inaczej być nie może? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Napisałbym tutaj takie zapytanie z podaniem modelu (najlepiej eng lub deutch) info@hacker-motor.com z reguły tego typu firmy odpisują. Po co psuć taki fajny silnik złym ruchem. Lub tutaj https://www.facebook.com/HackerMotor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Ależ już to uczyniłem i trzeba przyznać że szybko odpisali abym ... im silnik przysłał ? Siłowe rozwiązania to ostateczność, za droga impreza. I przy okazji zębatka jest frezowana w wale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Krzysiu po naszej rozmowie przed obuchem potraktuj mój post jako żart!!! Choć na 90% to wkładają do prasy i wyciskają dekiel tylny, tu innej możliwości nie widać. Cena naprawy w Hakerze nie powinna przekroczyć 30Euro. dla ciebie problem w tym że potrzebna jest tuleja zaciskowa aby zacisnąć silnik za zewnętrzny płaszcz. Pozdrawiam Władek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 30 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Silnik już w modelu, działa ?. Będzie pogoda to się pobawimy. Sam serwis muszę pochwalić za b. dobry i szybki kontakt, jak się nie odzywają to wcale nie znaczy że nic się nie dzieje w temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi