Pawel_W Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Yoseph - DAWNA wersja Mayonesa na eksport to Flame. Zak to firma, która kiedyś kiedyś istniała, a potem została przez Mayo wchłonięta. Zresztą, co za różnica - grunt że sprzęty Zak gadają jako - tako, rewelka na miarę Gibsona '82 to nie jest, ale jest dobrze. Sam jakiś czas grałem na basie Zaka. Teraz zakupiłem V aktywną. Co do nuty jakiej słuchasz - powiem tyle: Wings, Cold Demons, Bloodline, czy genialne South Of Heaven i Raining Blood - mniam Lubie, ale nie grać tylko słuchać. Gram zupeeeełnie co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ..Wprowadziliśmy na rynek trzy autorskie marki - Mayones, Zak i Flame. Marka Zak, powstała we współpracy z zagranicznym partnerem, przeszła już niestety do historii polskiej muzyki gitarowej, gdyż po wygaśnięciu kontraktu zostaliśmy zmuszeni do zaprzestania produkcji.. Kawałek zaczerpnięty ze strony mayonesa. ALe kłucił się nie będe bo nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Może i masz rację. Grunt że gra, i tak ma być. Ert - co powiesz na coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zapomniałem dodać jeszcze kapelę MANOWAR :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Normalnie Kings of metal ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.