qbapfmrc Opublikowano 31 Października 2022 Opublikowano 31 Października 2022 Na początku zawsze żal i szkoda. Dużo będzie pracy przy odbudowie? Jednak zawsze to jakieś nowe doświadczenie (w pilotażu). A to jest bezcenne.
Ryszard_I Opublikowano 31 Października 2022 Opublikowano 31 Października 2022 Nigdy nie mów, że to jest ostatni lot w dniu dzisiejszym lub ostatni lot w tym sezonie, bo to przynosi pecha ?. Żartowałem oczywiście ?.
enter1978 Opublikowano 31 Października 2022 Autor Opublikowano 31 Października 2022 Godzinę temu, Ryszard_I napisał: Nigdy nie mów, że to jest ostatni lot w dniu dzisiejszym lub ostatni lot w tym sezonie, bo to przynosi pecha Ale ja naprawdę mówiłem że wykonuje ostatni lot tego dnia i prawdopodobnie ostatni w tym sezonie, no i wykonałem. 7 godzin temu, qbapfmrc napisał: Dużo będzie pracy przy odbudowie? Miałem robić nowy kadłub , ale trochę ochłonąłem , trochę się skonsultowałem i naprawię uszkodzony kadłub. Trzeba zrobić nowy lewy ster wysokości, i trzeba usunąć boki kadłuba w części ogonowej tak powiedzmy z 40cm od końca kadłuba i zastąpić je nowymi , i wymienić drugą wręgę od końca kadłuba, plus nowe przednie węglowe podwozie trzeba kupić , i chyba tyle. W sumie nie ma co narzekać, nie ma zbyt wiele pracy, max 15 godzin roboty po godzince wieczorkami, koszty raczej symboliczne. Mogło być o wiele gorzej.
Rekomendowane odpowiedzi