enter1978 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Brawura i brak pokory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbapfmrc Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Na początku zawsze żal i szkoda. Dużo będzie pracy przy odbudowie? Jednak zawsze to jakieś nowe doświadczenie (w pilotażu). A to jest bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Nigdy nie mów, że to jest ostatni lot w dniu dzisiejszym lub ostatni lot w tym sezonie, bo to przynosi pecha ?. Żartowałem oczywiście ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 31 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Godzinę temu, Ryszard_I napisał: Nigdy nie mów, że to jest ostatni lot w dniu dzisiejszym lub ostatni lot w tym sezonie, bo to przynosi pecha Ale ja naprawdę mówiłem że wykonuje ostatni lot tego dnia i prawdopodobnie ostatni w tym sezonie, no i wykonałem. 7 godzin temu, qbapfmrc napisał: Dużo będzie pracy przy odbudowie? Miałem robić nowy kadłub , ale trochę ochłonąłem , trochę się skonsultowałem i naprawię uszkodzony kadłub. Trzeba zrobić nowy lewy ster wysokości, i trzeba usunąć boki kadłuba w części ogonowej tak powiedzmy z 40cm od końca kadłuba i zastąpić je nowymi , i wymienić drugą wręgę od końca kadłuba, plus nowe przednie węglowe podwozie trzeba kupić , i chyba tyle. W sumie nie ma co narzekać, nie ma zbyt wiele pracy, max 15 godzin roboty po godzince wieczorkami, koszty raczej symboliczne. Mogło być o wiele gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi