Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 24 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Model lekkiego polskiego czołgu 7TP w malowaniu z okresu wrzesień 1939. Model ten skleiłem wiosna tego roku a teraz doczekał się pomalowania i ubrudzenia (ale jakoś nie miałem do tego serca w tym modelu) , na razie kończę z pancerką na warsztat idą samoloty. Na końcu zdjęcie polskiego „maleństwa: w towarzystwie niemieckich przeciwników. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Piękny.Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Jeszce był taki przeciwnik, niestety nie wiem czy doszło między nimi do konfrontacji. Panzer 38 (t) (t) czeski, oznaczenie po przejęciu przez Niemców zakładów Skoda. Model ten wykonałem daaawno temu z wycinanki wydawnictwa GPM w skali 1:25. I tak stoi sobie w pudelku kartonowym ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Adaś zawsze mnie zaskakujesz pochwal się swoimi modelami na forum ta Skoda bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Krzysiu zmobilizowałeś mnie ?. Przeglądnę pudełka i założę temat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi