safari28 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Dzisiaj udało się jeszcze tyle ulepić przy kadłubie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Witam dzisiaj popracowałem nad kadłubem pomału nabiera pupowatych kształtów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Witam dzisiaj porobiłem troszeczkę przy dupci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Szaleńcze zwolnij!!! Nity widzę? Tak było w oryginale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 20 godzin temu, Grifon napisał: Szaleńcze zwolnij!!! Nity widzę? Tak było w oryginale? Witam tak właśnie w oryginale było, właśnie Patryk wykrakałeś wolne w środę się już kończy ale jakby co to 1/4 modelu już za mną? Dzisiaj zamontowałem uchwyty półki serw oraz mocowanie zbiornika Nie wiem czy silnik nie będzie się zalewał bo środek zbiornika wypada centymetr nad osią gaźnika niestety inaczej nie mogę zrobić bo klamoty nie wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Witam dzisiaj udało się zabejcować kadłub i wstawić podłogę? Niestety wolne się skończyło a ja będę miał mniej czasu na modelowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Witam dzisiaj bardzo mało czasu na modelowanie ale udało się ulepić kawałek płozy ogonowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Witam dzisiaj udało się dokończyć płozę? A tak prezentuje się na modelu ps 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Może lepiej sprężynę. Guma Ci sparcieje i jak ją wymienisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Też tak myśle, powiedz lekarzowi niech ci zwolnienie przedłuży bo musisz sopwitha dokończyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Tak jest sprężyna, guma po jednym sezonie pęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 5 godzin temu, model napisał: Tak jest sprężyna, guma po jednym sezonie pęknie. Witam macie rację Panowie guma jest tak założona że wymienić ją można w dwie minuty ale sprężyna będzie lepsza. Jak znajdę odpowiednią to wymienię. Dzisiaj czasu bardzo mało to i postęp mizerny ale zawsze coś do przodu pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Witam dzisiaj mało czasu ale doszło trochę drobnicy. Trochę się to upierdliwie robi ale taki urok modelarstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 I jeszcze jak to wygląda na modelu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Witam dzisiaj pod skalpel poszła linkologia? Na początek odrobina drobnicy Muszę przyznać że była to upierdliwa robota i trochę się nagimnastykowałem ale udało się ps Wojtek 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Witam kolejne elementy.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Witam dzisiaj trochę podłubałem w wyniku czego powstało takie ustrojstwo? Przykleiłem do kadłuba i to by było tyle przed świętami. Apropo życzę Wszystkim Zdrowych Pogodnych i Wesołych Świąt ps Wojtek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Witam dzisiaj pod skalpel poszła tablica przyrządów. Trochę się boję ją robić bo jest dosyć skomplikowana a zwłaszcza busola. Tyle na razie udało się ulepić? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Witam wreszcie udało się wymęczyć busolę? Sprawiła mi niemało problemów ale się udało...... 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Witam dzisiaj mało czasu na modelowanie a jednak coś się dzieje. Poprawiłem busolę za namową jednego z forumowiczów, wcześniej klej ca zakleił mi szybkę teraz jest o wiele lepiej Udało się również ulepić ostatni przyrząd podchodziłem do niego trzy razy aż efekt mnie zadowolił? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi