safari28 Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Witam pomału ulepiłem sobie koła? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 23 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Witam szanownych Panów po dłuższej przerwie, myślę że teraz wrócę do budowy? Jak na dzisiejszy stan namalowałem oznakowania 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 26 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Witam właśnie skończyłem malować kadłub ? 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 29 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Witam szanownych kolegów dzisiaj znowu bawiłem się w ręczny ploter? A oto efekt tego ręcznego miziania Można śmiało powiedzieć że etap malowania zakończony. Na zakończenie chciałbym Wam podziękować za polubienia bardzo mnie to cieszy i mobilizuje do dalszej pracy ps Wojtek 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 To masz jeszcze jedno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 1 godzinę temu, safari28 napisał: Witam szanownych kolegów dzisiaj znowu bawiłem się w ręczny ploter? Super...? Jak budowałem swojego Brown'a, jakoś nie mogłem dogadać z drukarnią, więc postanowiłem też użyć ręcznego plotera i powiem szczerze, nic mi nie dało takiej satysfakcji jak widok ręcznie wycinanych literek i cyferek na modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1410 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Super robota ?. ps. Nie wiem czy w tym konkretnie modelu tak powinno być ale w słowie "aviaton" brakuje literki "i". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 30 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 W dniu 29.09.2023 o 13:08, Grifon napisał: To masz jeszcze jedno? Grifon potrafisz osłodzić 23 godziny temu, robert.pilot napisał: Super...? Jak budowałem swojego Brown'a, jakoś nie mogłem dogadać z drukarnią, więc postanowiłem też użyć ręcznego plotera i powiem szczerze, nic mi nie dało takiej satysfakcji jak widok ręcznie wycinanych literek i cyferek na modelu. Na tym to właśnie polega zrobić coś z niczego satysfakcja ogromna i miło spędzony czas? 4 godziny temu, mirek1410 napisał: Super robota ?. ps. Nie wiem czy w tym konkretnie modelu tak powinno być ale w słowie "aviaton" brakuje literki "i". Mirek masz dobre oko powinno być jeszcze i na zdięciu wyraźnie widać. Jednym słowem skopałem robotę nie wim jak to projektowałem w corelu ale materiał który miałem pod ręką też miał błąd. Teraz pewnie nic z tym nie zrobię no i dupa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1410 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Może zrób ślady eksploatacyjne w tym miejscu, może jakieś okopcenie od silnika, dziury po kulach, błoto od kół czy coś w tym rodzaju i nikt nie zauważy, a będzie bardziej realistycznie jak to na wojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Witam dzisiaj jakieś blaszki tam przybyły? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Witam dzisiaj zabrałem się za przód kadłuba okułem go blachami przybyły drobne detale. Zrezygnowałem z bocznego wyłącznika i wlewu paliwa będzie się to odbywało od spodu jest tam wystarczająco duży dostęp? ps Wojtek 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 9 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Witam dzisiaj zająłem się kokpitem a oto efekt mojego miziania? Niestety podczas pracy padł mi dremelek? nie wiem co się stało nagle przestał się wkręcać na obroty i strasznie szarpać rozebrałem go szczotki w porządku wirnik nie spalony nie wiem co o tym myśleć może koledzy coś podpowiedzą....... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 10 Października 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Witam jak na dzisiejszy dzień kokpit oporządzony? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Wojtek, bardzo ładna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 21 godzin temu, robas69 napisał: Wojtek, bardzo ładna robota. Witam Robert pochlebiasz mi bardzo się cieszę że Ci się podoba. Niektóre elementy mógłbym zrobić o wiele lepiej? Co do modelu to skończyłem właśnie robić kanały inspekcyjne na skrzydłach, skrzydła są już całkowicie gotowe ps Wojtek 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 12 Października 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Witam dzisiaj udało się zlutować wlew paliwa i oleju? 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Witam dzisiaj niewiele do przodu zrobiłem okucia goleni podwozia? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Widze, że lubisz przytulić tą różowa kołderkę, ale spokojnie ja wiem, że prawdziwy facet różu się nie boi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 19 godzin temu, Grifon napisał: Widze, że lubisz przytulić tą różowa kołderkę, ale spokojnie ja wiem, że prawdziwy facet różu się nie boi ? Różowy kolor jest OK gorsza sprawa jak ktoś pomyśli że sypiam z modelem? Wracając do szczeniaka wypiłowałem z mosiądzu odrobinę drobnicy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Witam i kolejna porcja drobnicy? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi