zywasmierc Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Dzień dobry! czy jesteście mi w stanie polecić jakiegoś producenta co posiada w ofercie modele drewniane do złożenia? Zależy mi na przyjemnych „puzzlach” które ewentualnie można ulotnić, dobrze jakby też nie były za „miliony”. Jakie modele mnie interesują? Samoloty do 1,5m i szybowce, motoszybowiec. Mile widziane F3K, ale to już chyba tylko fantazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Też chętnie takiego poznam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 2 godziny temu, zywasmierc napisał: Dzień dobry! czy jesteście mi w stanie polecić jakiegoś producenta co posiada w ofercie modele drewniane do złożenia? Zależy mi na przyjemnych „puzzlach” które ewentualnie można ulotnić, dobrze jakby też nie były za „miliony”. Jakie modele mnie interesują? Samoloty do 1,5m i szybowce, motoszybowiec. Mile widziane F3K, ale to już chyba tylko fantazja. Tak , jeśli chodzi o F3K to przy obecnym poziomie technologii budowa drewnianego modelu DLG nie ma kompletnie sensu. Jeśli chodzi o resztę to zapoznaj się z ofertą: https://modelarski.com/kategoria-produktu/modele/samoloty-rc-2/zestawy-kit-do-budowy-samoloty-rc-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywasmierc Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 21 minut temu, Ares napisał: Tak , jeśli chodzi o F3K to przy obecnym poziomie technologii budowa drewnianego modelu DLG nie ma kompletnie sensu. Jeśli chodzi o resztę to zapoznaj się z ofertą: https://modelarski.com/kategoria-produktu/modele/samoloty-rc-2/zestawy-kit-do-budowy-samoloty-rc-2/ wiem, że technologia jest super, ale tu bardziej chodzi o przyjemność ze składania. A druga sprawa, to dziękuje za podpowiedz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 52 minuty temu, zywasmierc napisał: wiem, że technologia jest super, ale tu bardziej chodzi o przyjemność ze składania. A druga sprawa, to dziękuje za podpowiedz Spoko , nie ma za co. Drewniane modele sa wspaniałe i budowa jest naprawdę przyjemna i daje rzeczywiście dużo frajdy .Jak najbardziej nadaje się do modeli samolotów i elektroszybowców ale do DLG się nie nadaje. Niestety nie ma uniwersalnych technik budowy. Do F3K to tylko technika worka próżniowego i laminaty. To też daje mnóstwo radości z budowy i polecam , spróbój kiedyś? Nie jest to aż tak trudne jak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Puzzle - https://www.olx.pl/d/oferta/extra-300-czesci-zestaw-p-galbarczyka-CID767-IDSie1S.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi