zbjanik Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Tak, przecież latał przecież na miotle. Ale ja o innej, bardziej realnej opcji- w LIDLU pokazały się figurki Harrego, jego koleżanki i tego rudego kolegi- mają po dwadzieścia kilka cm wzrostu, wykonane są estetycznie (choć stopień faktycznego podobieństwa określiłbym jako raczej umiarkowany, czyli nie "makieta absolutna"). Może komuś tacy sympatyczni piloci przypasują do modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Jutro gonię do Lidla "pomacać"... Dzięki ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zbyszek może podobieństwo nie jest uderzające, natomiast estetyka wykonania i odbiór wizualny jest bardzo fajny. W porównaniu do tworzonych maszkaronów i badziewia które jest w ofercie niektórych sklepów modelarskich, jest to ciekawa opcja, jeśli ktoś zapragnie pilota lub pilotkę w kokpicie swojego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Skończyło się na bieganiu.... U nas ich nie ma. Odwiedziłem 2. Do 3-ciego już mi się nie chciało. Ale - ruch to zdrowie ? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi