samolocik Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Cześć, poszukuję planów na podstawie, których można zbudować modelu Junkers Cl.I w skali 1:8 lub gotowego zestawu. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 https://modelarski.bialystok.pl/makiety-sportowe-2t4t/1471-junkers-cl1-g-buyu-model-samolotu-rc- Tyle, że to nie 1/8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Potrzebuję 1:8 pod zawody aircombat. Ale dziękuję za namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Może będzie pomocne Junkers_CL_I_oz13502.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Jakieś papierowe też mam ale w tej chwili nie wiem czy to wersja C.l.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 10 godzin temu, Uszek napisał: Może będzie pomocne Dziękuję ale nic nie widzę po pobraniu i otworzeniu pliku. Może to przypadłość tylko na moim komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 2 godziny temu, samolocik napisał: Może to przypadłość tylko na moim komputerze Pewnie tak, bo wsio widać. Junkers_CL_I_oz13502_1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Dziękuję Wam Janusz i Jurek, ogarnąłem komputer i już widzę wszystkie pliki. Plany się przydadzą jako punkt wyjścia, Jestem zadowolony ? Piotr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi