idfx Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 no teoretycznie, czarna szkrzynka nie jest czarna, ale nie ważne Żeby nie wyszło inaczej mam pełny szacunek do treści tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dziś siódma rocznica śmierci Mojego Wielkiego Mistrza i Nauczyciela Andrzeja Rachwała. Pamiętam o Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Taaa.... ktoś kiedyś powiedział: "Uczmy się kochać ludzi - tak szybko odchodzą.." Coś w tym jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dziś siódma rocznica śmierci ... Mam Go przed oczami na różnych zawodach w latach 60-tych. Wielki Modelarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.