Daniel1978 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Dzień dobry. Mam taki problem z tym regulatorem szarpie na wolnych obrotach. Próbowałem różnych ustawień ale wciąż ten sam problem. Z innym regulatorem jest w porządku. VID20230508173158.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Spróbuj założyć śmigło. Standardowo sprawdzić ustawienie gazu w radiu i regulatorze, jeśli takowe jest dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Jeżeli zaprogramowany jest prawidłowo to przyczyną może być kiepski lut na którymś z wyprowadzeń do silnika. Może być na złączce a może być w samym regulatorze. Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Ustawienia mam prawidłowe, pod Motoszybowiec. Sprawdzę jeszcze te luty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi