Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarek996 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Sorry, ze wam sie tutaj wtryniam, ale chcialem zamiescic kilka fotek z zawodow, ktore odbywaja sie dzisiaj (i jutro) na naszym Malmöwskim lotnisku. Sa to zawody z seri Europa Cup organizowane wspolnie z niemieckimi kolegami. Chlopakow z Olesnicy pewnie znacie osobiscie ? Ja ich w kazdym razie dzisiaj poznalem. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 To w Malmö jest "dopiero" maj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 15 godzin temu, Jerzy_R napisał: To w Malmö jest "dopiero" maj? ? Oczywiscie ze CZERWIEC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 A już myślałem, że znasz sposób by można cofnąć się w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Czerwiec opóźniony jak pendeltåg w Stockholmie??? Jarek, lotnisko macie super, u mnie w Stockholmie to krzaki, lasy, górki. A gdzie Twoje modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Ja "niecombatowy". Z wiadomych wzgledow, TYLKO uczesniczy mogli latac przez dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Koledzy z Oleśnicy mają fantastyczną przyczepkę !!! Z pewnością wzbudza ogromne zaciekawienie na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi